עיצוב גרפי ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני 5 שעות איור, עריכה ועיצוב תמונות, דפוס, עימוד, שימוש ועזרה בתוכנות וכל מה שקשור לגרפיקאיות ועיצוב דיגיטלי ציבורי קהילה מובילה: Organized by תיאור הקהילה איור, עריכה ועיצוב תמונות, דפוס, עימוד, שימוש ועזרה בתוכנות וכל מה שקשור לגרפיקאיות ועיצוב דיגיטלי עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 2,694 תיק עבודות 907 השראות 13 שיתופים אחרונים מובילות בקהילה משרות איך משנים את אילוסטריטור מעברית לאנגלית קדם ‹ Forums ‹ גרפיקה ‹ איך משנים את אילוסטריטור מעברית לאנגלית עיצוב גרפי איך משנים את אילוסטריטור מעברית לאנגלית פורסם ע"י חוי גרפיקה on 05/03/2025 ב3:49 pm ? עזר לך? 👍 מלכה הגיבה לפני 8 שעות, 13 דקות 2 חברות · 1 תגובה 1 תגובה מלכה חשבונאות ויעוץ מס חברה 05/03/2025 ב9:24 pm 142 134 2 פעילה בקהילה CTRL+ALT+P ואז לעבור לסימניה השניה (שלך יהיה כנראה בעברית, אולי יראה קצת אחרת, תלוי בגירסה-אבל זה הרעיון) ולבחור ENGLISH בהצלחה! עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו