עיצוב גרפי ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני שעה אחת איור, עריכה ועיצוב תמונות, דפוס, עימוד, שימוש ועזרה בתוכנות וכל מה שקשור לגרפיקאיות ועיצוב דיגיטלי ציבורי קהילה מובילות: Organized by תיאור הקהילה איור, עריכה ועיצוב תמונות, דפוס, עימוד, שימוש ועזרה בתוכנות וכל מה שקשור לגרפיקאיות ועיצוב דיגיטלי עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 2,635 תיק עבודות 934 תתי קהילות 1 השראות 13 שיתופים אחרונים מובילות בקהילה משרות אינטרקטיב באינדיזיין קדם ‹ Forums ‹ גרפיקה ‹ אינטרקטיב באינדיזיין עיצוב גרפי אינטרקטיב באינדיזיין פורסם ע"י עיצוב אקספרס | שינדי וסרצוג מיתוג שיווק ופרסום on 03/01/2022 ב3:55 pm איך שומרים קובץ וידיאו מאינדיזיין? לא ממש וידיאו אבל הנפשות מהאנימציות עזר לך? 👍 לאה רביץ הגיבה לפני 3 שנים 2 חברות · 1 תגובה 1 תגובה לאה רביץ גרפיקה חברה 03/01/2022 ב7:19 pm 0 2 0 חברה חדשה PDF INTARCTIVE אם הבנתי נכון את השאלה עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו