עיצוב גרפי ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני 19 דקות איור, עריכה ועיצוב תמונות, דפוס, עימוד, שימוש ועזרה בתוכנות וכל מה שקשור לגרפיקאיות ועיצוב דיגיטלי ציבורי קהילה מובילות: Organized by תיאור הקהילה איור, עריכה ועיצוב תמונות, דפוס, עימוד, שימוש ועזרה בתוכנות וכל מה שקשור לגרפיקאיות ועיצוב דיגיטלי עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 2,799 תיק עבודות 941 השראות 13 שיתופים אחרונים מובילות בקהילה משרות אלבום חתונה- השראות קדם ‹ Forums ‹ גרפיקה ‹ אלבום חתונה- השראות עיצוב גרפי אלבום חתונה- השראות פורסם ע"י רות שם טוב גרפיקה on 29/05/2022 ב4:25 am אשמח לכל השראה לעיצוב אלבום חתונה סגנון יותר מסכות.. [email protected] עזר לך? 👍 רות שם טוב הגיבה לפני 3 שנים, 1 חודש 2 חברות · 3 תגובות 3 תגובות רות שם טוב גרפיקה חברה 30/05/2022 ב3:58 am משהי? עזר לך? 👍 בתיה כהן כהן יעוץ אימון והנחיה חברה 30/05/2022 ב11:15 am היי אשמח לעזור לך אלבומי חתונות זה משהו אישי מאוד ויש בעיה להעלות אלבומים לכאן נראה לי שאם את רוצה להכנס לעינינים חזק כדאי שתצמדי לצלם או צלמת שיכנסו אותך לענינים לתקופה הרבה הצלחה עזר לך? 👍 רות שם טוב גרפיקה חברה 30/05/2022 ב12:45 pm תודה, התחלתי לעבוד עם צלם, יש לי תבניות אבל אני רוצה עוד השראות… לגבי האישי, לכן השארתי מייל לשלוח לשם… אם אפשר אני אמחק אחר”כ לא חשבתי לקבל השראות לכאן עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו