עיצוב גרפי ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני 15 דקות איור, עריכה ועיצוב תמונות, דפוס, עימוד, שימוש ועזרה בתוכנות וכל מה שקשור לגרפיקאיות ועיצוב דיגיטלי ציבורי קהילה מובילות: Organized by תיאור הקהילה איור, עריכה ועיצוב תמונות, דפוס, עימוד, שימוש ועזרה בתוכנות וכל מה שקשור לגרפיקאיות ועיצוב דיגיטלי עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 2,643 תיק עבודות 934 השראות 13 שיתופים אחרונים מובילות בקהילה משרות אמא תעצמי עיניים! תראי מה הכנתי לך – – – (קומיקס לאמא) קדם ‹ Forums ‹ גרפיקה ‹ אמא תעצמי עיניים! תראי מה הכנתי לך – – – (קומיקס לאמא) עיצוב גרפי אמא תעצמי עיניים! תראי מה הכנתי לך – – – (קומיקס לאמא) פורסם ע"י רחל קארו מאיירת אומנות ועיצוב on 22/01/2025 ב1:36 pm לאמא – שכל כך משתדלת להתפעל ממני ולהחמיא לי גם כשאין על מה אוהבת הילדה שלך ! עזר לך? 👍 יוכבד סמיט הגיבה לפני 1 שעה, 15 דקות 3 חברות · 2 תגובות 2 תגובות שרי הפקות אולפן אולפן סאונד ונגינה חברה 22/01/2025 ב2:17 pm 189 160 0 פעילה בקהילה חחחחחחח כ”כ נכון…. איזה דבש ההבעות!!! פשוט לאכול את הילדה והאמא ביחד! עזר לך? 👍 יוכבד סמיט גרפיקה חברה 22/01/2025 ב2:44 pm 68 72 0 פעילה בקהילה מתוק ממש!!! אהבתי את ההבעות עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו