עיצוב גרפי ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני 7 שעות איור, עריכה ועיצוב תמונות, דפוס, עימוד, שימוש ועזרה בתוכנות וכל מה שקשור לגרפיקאיות ועיצוב דיגיטלי ציבורי קהילה מובילות: Organized by תיאור הקהילה איור, עריכה ועיצוב תמונות, דפוס, עימוד, שימוש ועזרה בתוכנות וכל מה שקשור לגרפיקאיות ועיצוב דיגיטלי עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 2,839 תיק עבודות 931 השראות 13 שיתופים אחרונים מובילות בקהילה משרות אקשנים בפוטושופ קדם ‹ Forums ‹ גרפיקה ‹ אקשנים בפוטושופ עיצוב גרפי אקשנים בפוטושופ פורסם ע"י הדסה אלשטיין גרפיקה on 18/05/2023 ב7:53 pm היי משהי יכולה להסביר לי איך עושים אקשנים בפוטושופ (לא איך מכילים את האקשן על השיכבה איך בעצם יוצרים אותו) עזר לך? 👍 אושרית טולידאנו הגיבה לפני 2 שנים, 3 חודשים 3 חברות · 4 תגובות 4 תגובות מרפסת נוף גרפיקה חברה 18/05/2023 ב8:40 pm בחלונית של האקשן את לוחצת על ה+ קוראת לו בשם עושה את כל הפעולות שאת רוצה לסיום לוחצת על האייקון של הריבוע (הראשון משמאל) וזהו עזר לך? 👍 הדסה אלשטיין גרפיקה חברה 18/05/2023 ב9:47 pm תודה! ואני צריכה בעצם לעשות את זה על תמונה מסוימת ואז לשמור את ההקובץ? עזר לך? 👍 הדסה אלשטיין גרפיקה חברה 18/05/2023 ב9:55 pm כי ניסיתי איך שאמרת לי וכשאני פותחת תמונה אחרת זה לא נותן לי להכיל על זה את האקשן עזר לך? 👍 אושרית טולידאנו גרפיקה חברה 23/05/2023 ב6:10 pm את צריכה לעשות את כל הפעולות כשאת מקליטה את האקשן בחלונית – לבצע את הכל על קובץ אמיתי, ולעצור בסוף הפעולות שאת רוצה שיהיו, ואז את מתחילה את האקשן על חלון אחר שפתוח ואת רוצה שיקבל את הפעולות שהקלטת לו. עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו