עיצוב גרפי ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: Just now איור, עריכה ועיצוב תמונות, דפוס, עימוד, שימוש ועזרה בתוכנות וכל מה שקשור לגרפיקאיות ועיצוב דיגיטלי ציבורי קהילה מובילה: Organized by תיאור הקהילה איור, עריכה ועיצוב תמונות, דפוס, עימוד, שימוש ועזרה בתוכנות וכל מה שקשור לגרפיקאיות ועיצוב דיגיטלי עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 2,542 תיק עבודות 893 תתי קהילות 1 השראות 13 שיתופים אחרונים מובילות בקהילה - בקרוב! משרות אשמח להערות והארות על המודעה קדם ‹ Forums ‹ גרפיקה ‹ אשמח להערות והארות על המודעה עיצוב גרפי אשמח להערות והארות על המודעה פורסם ע"י hieman גרפיקה on 21/11/2024 ב11:54 am עזר לך? 👍 א.ג – תוכן. עיצוב. אומנות. הגיבה לפני 6 שעות, 31 דקות 3 חברות · 2 תגובות 2 תגובות ruth66095 מיתוג שיווק ופרסום חברה 21/11/2024 ב12:00 pm המודעה מהממת ממש הכיתוב הלבן יכול להיות על הרקע ולא בתוך מלבנים זה יותר לכותרות משנה , אני ממש אוהבת תנסי אולי גם את תאהבי בגדול מושלם בהצלחה עזר לך? 👍 א.ג – תוכן. עיצוב. אומנות. גרפיקה חברה 21/11/2024 ב12:12 pm מודעה מתוקה! את ה’אני גדול’ ‘אני יכול’ וכו’-לדעתי כדאי להפוך לאלכסונים כדי ליצור שובבות וקצב במילים וכן, הייתי בודקת אפשרות להכניס קצת יותר אור למודעה, היא עושה רושם יחסית חשוך ופחות עדכני אולי רקע בהיר יותר? עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו