עיצוב גרפי ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני 32 דקות איור, עריכה ועיצוב תמונות, דפוס, עימוד, שימוש ועזרה בתוכנות וכל מה שקשור לגרפיקאיות ועיצוב דיגיטלי ציבורי קהילה מובילות: Organized by תיאור הקהילה איור, עריכה ועיצוב תמונות, דפוס, עימוד, שימוש ועזרה בתוכנות וכל מה שקשור לגרפיקאיות ועיצוב דיגיטלי עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 2,827 תיק עבודות 942 השראות 13 שיתופים אחרונים מובילות בקהילה משרות אשמח לחוות דעת ללוגו קדם ‹ Forums ‹ גרפיקה ‹ אשמח לחוות דעת ללוגו עיצוב גרפי אשמח לחוות דעת ללוגו פורסם ע"י ללי וינו צילום ומולטימדיה on 29/11/2022 ב9:07 pm עיצבתי לוגו לקונדיטרית אשמח לחוות דעת… עזר לך? 👍 ללי וינו הגיבה לפני 2 שנים, 8 חודשים 4 חברות · 5 תגובות 5 תגובות רותי כהן צילום ומולטימדיה חברה 29/11/2022 ב9:15 pm נראה לי שלקונדטירית מתאים משהו שמרגישים נגיד את השוקולד נוזל משהו טעים… תנסי לעשות את זה אולי משהו יותר מעוגל ויפה שירגישו גם את היפה והטעים עזר לך? 👍 רבקי ליברמן ליברמן גרפיקה חברה 29/11/2022 ב9:34 pm עיצוב ממש יפה, אבל אולי באמת קצת פחות מתאים לקונדיטורית, כמו שכתבה רותי… אולי תשני גם את הצבעים, השחור לבן די כבד ורשמי— בהצלחה:) עזר לך? 👍 ללי וינו צילום ומולטימדיה חברה 30/11/2022 ב12:51 am תודה:) מה אתן אומרות על סגנון כזה- (צריך ליטוש, אבל בגדול)?? עזר לך? 👍 אפרת דיין – טויטו הייטק חברה 30/11/2022 ב3:33 am מתקדם.. אבל עדיין נראות חדה מידי. יש שתי אפשרויות לקונדיטוריה (לדעתי הקטנה) – 1. נראות של יוקרה – פונט סריפי וכדו’… יותר עם שפיצים חגיגיים. או 2. נראות “טעימה” ומגרה – קצוות יותר עגולים, רוך, צבעוניות. בהצלחה!!! עזר לך? 👍 ללי וינו צילום ומולטימדיה חברה 30/11/2022 ב3:15 pm תודה:) עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו