עיצוב גרפי ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני 4 דקות איור, עריכה ועיצוב תמונות, דפוס, עימוד, שימוש ועזרה בתוכנות וכל מה שקשור לגרפיקאיות ועיצוב דיגיטלי ציבורי קהילה מובילות: Organized by תיאור הקהילה איור, עריכה ועיצוב תמונות, דפוס, עימוד, שימוש ועזרה בתוכנות וכל מה שקשור לגרפיקאיות ועיצוב דיגיטלי עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 2,841 תיק עבודות 935 השראות 13 שיתופים אחרונים מובילות בקהילה משרות אשמח לחוות דעת! קדם ‹ Forums ‹ גרפיקה ‹ אשמח לחוות דעת! עיצוב גרפי אשמח לחוות דעת! פורסם ע"י מלכה קליין אומנות הבמה והפקות תוכן on 02/09/2025 ב1:41 pm הי, אני לא גרפיקאית, אבל כן ניסיתי לעצב לעצמי איזו מודעה. מה אומרות? אני גם מתלבטת על הפונט והצבעים, מה נראה לכם הכי מתאים ויפה? תודה רבה!! עזר לך? 👍 rinatshsh הגיבה לפני 3 שעות, 37 דקות 6 חברות · 6 תגובות 6 תגובות בתיה כהן אומנות הבמה והפקות תוכן חברה 02/09/2025 ב1:44 pm וואו! מהמם! הייתי ממליצה להחליף פונט עזר לך? 👍 אביה רם גרפיקה חברה 02/09/2025 ב1:54 pm כל הכבוד לך! הייתי משנה או מוסיפה לצבעים יותר חיים….ורוד, סגול…. משהו קסום! ןפונט יותר עגול וזורם. בהצלחה רבה! עזר לך? 👍 נ ש כללי חברה 02/09/2025 ב2:17 pm מממש יפה וואו! הצבעים פחות התחברתי.. השאלה אם זה הצבע של הלוגו והיית צריכה הלתאים.. אם זה לא הצבע של הלוגו הייתי ממליצה להחליף הם צבעים קצת כבדים והפונט גם לדעתי לשנות זה נראה מיושן כזה השילוב של הצבעים והפונט… אבל מטורף! עזר לך? 👍 מלכה קליין אומנות הבמה והפקות תוכן חברה 02/09/2025 ב2:24 pm וואו! ממש תודה על התגובות! את הצבע אני לא יכולה להחליף כי זה הצבעים של הלוגו. השאלה מה עדיף, האם צבעים בול כמו הלוגו או קצת שונה? וכן לגבי הפונט, לאיזה סוג פונט כדאי להחליף? תודה רבה רבה! עזר לך? 👍 אביטל סיאני //עיצוב גרפי מיתוג שיווק ופרסום חברה 02/09/2025 ב2:29 pm היי, מלכה, יפה!ממליצה לך לבחור צבעים שיותר ישדרו אגדה ואווירה קסומה☺הפונטים טיפה כבדים ולא מידי משדרים את המסר,בכותרת פונט יותר קליל ובתתי כותרות פונט יותר שקוף (לא מסוגנן ולא בולד),בהצלחההה! עזר לך? 👍 rinatshsh אומנות הבמה והפקות תוכן חברה 02/09/2025 ב4:13 pm וואו, האמת זה לא נראה שאת לא גרפיקאית…אולי גרפיקאית מתחילה – אבל גרפיקאית!! מהמם, אהבתי כמו שאמרו, הפונטים פחות…ואולי לשנות את הצבע הכתום. עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו