עיצוב גרפי ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני 8 דקות איור, עריכה ועיצוב תמונות, דפוס, עימוד, שימוש ועזרה בתוכנות וכל מה שקשור לגרפיקאיות ועיצוב דיגיטלי ציבורי קהילה מובילה: Organized by תיאור הקהילה איור, עריכה ועיצוב תמונות, דפוס, עימוד, שימוש ועזרה בתוכנות וכל מה שקשור לגרפיקאיות ועיצוב דיגיטלי עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 2,554 תיק עבודות 893 תתי קהילות 1 השראות 13 שיתופים אחרונים מובילות בקהילה - בקרוב! משרות אשמח לשמוע ביקורת קדם ‹ Forums ‹ גרפיקה ‹ אשמח לשמוע ביקורת עיצוב גרפי אשמח לשמוע ביקורת פורסם ע"י הודיה צ. צילום ומולטימדיה on 27/11/2024 ב10:19 am שלום גרפיקאיות מוכשרות! אני מציצה פה לפעמים כשאני רוצה להתפנק ואני לגמרי נהנית:) עיצבתי לעצמי מודעה ואשמח מאוד מאוד לשמוע ביקורת תודה! עזר לך? 👍 רבקי שנברגר אוריגמי. כתיבה שיווקית. הגיבה לפני 1 שעה, 47 דקות 3 חברות · 2 תגובות 2 תגובות ruth66095 מיתוג שיווק ופרסום חברה 27/11/2024 ב10:22 am היי הודיה המודעה יפה ונקיה תכנסי עוד צבע שישבור קצת עזר לך? 👍 רבקי שנברגר אוריגמי. כתיבה שיווקית. מיתוג שיווק ופרסום חברה 27/11/2024 ב10:59 am אהבתי את המודעהשימי לב – מרוויחה עם שתי וי”ווגם כדאי להוסיף צבעוכן לשנות את הפונטים למטהבהצלחה! עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו