אתגרים בקהילה- אתגר המתכונים- יש לנו זוכה🥂✨
אתגרים בקהילה- אתגר המתכונים- יש לנו זוכה🥂✨
פורסם ע"י אלישבע חניה גרפיקה on 20/05/2026 ב11:14 amמעצבות וחברות יקרות!
בשבוע וחצי האחרונים המטבח הדיגיטלי של "קדם" רחש וגעש,
זה לא היה פשוט, מלל יבש ותמונות שקשה להשיג שהיו צריכים להתגבש לכדי יצירה אחתאבל–
התוצאות שעלו על שולחננו היו- פשוט מעדן אינטלקטואלי וויזואלי.
כולנו עקבנו יחד אחרי כל עיצוב ועיצוב שעלה.
ראינו כאן קומפוזיציות חדשניות, טיפוגרפיה שהיא אמנות לשמה,
ובעיקר – יכולת מרשימה שלכן לקחת טקסט פשוט ולהפוך אותו לחוויה.
הוכחתן שוב שעיצוב טוב הוא לא רק "יפה", הוא אסטרטגיה שיש לתת עליה את הדעת. 📐💎אני בטוחה שלכל אחת שדירגה ובחרה היה קשה ממש לבחור!
אבל הנה, תודה לה' הטוב שהביא אותנו לרגע המרגש הזה.
קו הסיום כבר כאן, ויש לנו זוכה🎁
קבלו אותה— שילת ו @.SHILAT 👏
עם לא פחות מ- 90 הצבעות!
שילת, הגשת לנו מתכון מעורר תאבון בהגשה קריאייטיבית מנצחת
מבט חטוף אחד הספיק כדי לקלוט אילו חומרים וכמה נדרש מהם.
תהליך מובנה צעד אחרי צעד בפשטות ובהירות.
כל הכבוד!צרי קשר עם צוות קדם ע"מ לקבל את הפרס.
אבל המנה שלנו לא נגמרת כאן!
בתפריט הוגשו לנו עוד יצירות מרשימות תודות לתמר, רות, רחלי, אודליה,
רבקי, סטמפל, ללי, דסי ולאלי ועוד.ואנחנו רוצות להתייחס לכל אחת מהם בכבוד הראוי לה
אבל מפאת החג נדחה את זה לראשון הקרוב בעז"ה.
אתכן הסליחה💛ולסיום- אני רוצה להודות ל טליה היקרה שבזכותה יש לנו קהילה מדהימה
ובמה מרשימה לאתגרים שלנו
לצוות קדם ובפרט לשרי מן היקרה על מאחורי הקלעים המושקע מאוד של האתגר הזה וקודמיו.למסטר קיטצ'ן שמפנקים את הזוכה שלנו במוצר מרהיב.
ובמיוחד- לכן חברות יקרות שנענתן לאתגר בעוצמה
ושמתן כאן על השולחן מהמיטב שלכן.
מעריכה מאוד כל אחת שהשתתפה באתגר!!
אני מקווה מאוד שהוא הביא לכן תועלת והנאה.אשמח לקרא הערות, בקשות והצעות לשיפור כאן.
ולכן המשתתפות והבוחרות
אתן יותר ממוזמנות להשאיר כאן את המשוב שלכן.
מעריכה
אלישבע
0583206047 | [email protected]
אלישבע חניה הגיבה לפני 1 יום, 5 שעות 10 חברות · 29 תגובות- 29 תגובות
מנהלת קהילה
שבוע טוב לכולן:)
מעלה כאן שאלה- מחכה לתשובות שלכם.
אתן בעד פידבק חיובי בלבד או גם הצעות לשיפור?
אשמח לשמוע!0583206047 | [email protected]
- סטטוס תעסוקתי:
יוזמת שיח
המון המון פידבק חיובי שיעיף את השולחת,🤩🤩
אח"כ אני אשמח גם למשוב איך לפרוץ עוד יותר,
לדעתי זה מצויין ומייעל!
(וברור שזה כל עוד הפרויקט לא נשלח ללקוח……חבל על הכאב אח"כ….) מנהלת קהילה
שמחה מאוד לקרא🤩, את צודקת פדבק חיובי זה חשוב מאוד!
קודם כל צריך לראות את ההשקעה הרבה ואח"כ מתוך מקום שמכבד ומוקיר- לכתוב הערה שבאה להקפיץ את המעצבת האלופה.
אבל כוונתי בשאלה הזאת- סליחה אם לא כתבתי מספיק ברור- לשאול את מעצבות המתכונים לאתגר
במה אתן מעוניינות?
אני רוצה לכתוב מילות סיכום לכל יצירה מדהימה שעלתה.
אתן רוצות פדבק חיובי בלבד או גם הצעות לשיפור?
אין הכוונה שעכשיו תשבלו לעצב שוב ולשפר (מי שרוצה מוזמנת, זה יהיה מרתק), אלא רק להביא מבט נוסף לקידום מקצועי הלאה.
מחכה לתגובות שלכן אלופות
אלישבע0583206047 | [email protected]
פעילה בקהילה
תמיד טוב לקבל גם הצעות לשיפור.
וברור לי שיש מה לשנות,
גם אחרי שעיצבתי ושלחתי היה לי הרבה מה לשפר- סטטוס תעסוקתי:
ותיקה
אני בעד הארות והצעות לייעול
(סומכת עלייך שתמצאי בכל יצירה גם כמה מילים טובות 🙂
בעניי כשזה מגיע מתוך הבנה ובגרות זה יכול יותר לקדם
ולהעלות אותנו רמה
פעילה בקהילה
תמיד טוב ללמוד ולהתקדם
אשמח גם לשמוע הארות מקדמות ומועילות😀
חברה תורמת
הערות! שילוב כמה מחמאות תמיד מוסיף, אבל העיקר הוא ההערות הבונות!
פעילה בקהילה
האמת שלעצמי יש לי מה לומר והרבה הצעות לשיפור ויעול…
אשמח לשמוע גם דעות נוספות : )
פעילה בקהילה
הערה בונה כשמתובלת בפידבק חיובי
תמיד מתקבלת…
מנהלת קהילה
איזה כיף לקרא שאתן פתוחות גם להערות,
זה נותן תחושה טובה של חיבור ורצון כנה להתרם אחת מהשניה, ויש לנו המון מה ללמוד אחת מהשניה.
אני כותבת לכן כאן בהמון הערכה להשקעה הרבה שכל אחת שמה בעיצוב המיוחד שנשלח אלינו.
האתגר הזה לא היה קל בפירוש, מי שהתנסתה- תעיד כל כך, רשימת רכיבים יבשה, בלוק טקסט משעמם, והכי קשה- 'לשבור מוסכמות' ברורה בעולם עיצוב המתכוניםאבל ההגשות שנעשו כאן העידו על יכולת מדהימה לפרוץ תקרת זכוכית ולהגיע לביצועים מרהיבים גם בשטח הזה.
ועל כך- ללא ספק- כל אחת שהשתתפה באתגר- היא זוכה בפני עצמה!!
לסיום- משתתפות וצופות יקרות, אתן מוזמנות להשאיר לכל אחת חוות דעתכן, בנעימות ובכבוד– נשמח לקרא כל אחת.ראשונה בהגשה-
תמר רוט: הנחשונית הראשונה לשלוח תוצר לאתגר, אלופה!!
העיצוב ששלחת מלא חיות וצבע, במבט אחד כבר ברור שרוצים להכין את זה, הויזואל נכון ומייצר תאבון.
המספור מעולה והוא מאפשר ביטחון למבשלת לעקוב אחרי ההוראות בלי לפספס.הצעה לשיפור: היה מעניין לראות אותך מותחת עוד קצת את גבולות היצירה: מעיזה להתעסק עם ניגודיות עזה בצבעוניות שמתחת לחומרים ולאופן ההכנה, בודקת איפה התמונה יכולה להתכתב עם הטקסט וכך לשבור את המוסכמה הבלתי כתובה "כיצד נראה מתכון".
כל הכבוד👏0583206047 | [email protected]
מנהלת קהילה
תמי פירר:
אינפוגרפיקה מעולה! חלל מאוזן והרבה מרווח נשימה, צבעוניות תואמת לגיל ותמונה שנותנת תחושה אמינה לגמרי, הצלחת להעביר את תחושת הקלילות של המתכון גם בצורת הביצוע.אכתוב לך כאן הערה יפה מאוד ששלחה לנו טליה בן שושן (טליה ברשותך…) מכיון שמדובר באינפוגרפיה, הצבעוניות המשתנה בתהליך העבודה מקשה על ההבנה, וזה נראה כאילו כל תהליך מתייחס לרכיב שנמצא באותו צבע. מה דעתכם על זה? מרגישות את זה גם? מעניין לשמוע.
מנהלת קהילה
מלכי ברנד:
ואו אחת מתוך שלושה שהובילו לאורך כל ההתמודדות, ויש על מה, ביצוע יצירתי במיוחד, בקטע שבו כל הרכיבים כולל הטקסט נכנסים לתוך הסיר- ניתן לחוש ממש את התנועתיות שעוברת בעיצוב הזה.
הצעה קטנה לשיפור- מעניין לנסות להדגיש את הכותרת יותר- ע"י ההדגשה או פונט אחר.0583206047 | [email protected]
מנהלת קהילה
סטמפל עיצוב שמשאיר חותמת:
עיצוב מדהים עם ניגודיות מעוררת התפעלות, הרקע הכחול 'הקריר' נותן לויזואל העוגה- קפיצה מרהיבה. מה שמעביר תחושה של עיניין וחדשנות, יש כאן המון סדר וארגון מעולים.
הצעה קטנה לשיפור: מעניין לנסות לשים חיצים במקום הקווים הישרים שמובלים כרגע את העין בתהליך ההכנה.0583206047 | [email protected]
מנהלת קהילה
רבקי מ:
השילוב של העוגה הטיפוגרפית (!) ששמת כאן לצד עיצוב חומרי האפיה- יצרו כאן משחק מדהים של קומפוזיציה חדישה, צבעוניות חגיגית ואוירה כייפית, שלא לדבר על ה- fun שממש קורן מהתוצר מהתוצר המדהים שלך, איזה כיף ששלחת לנו את זה.
הצעה לשיפור: כשיש לנו גוש מלל, בד"כ ננסה לתמצת מלל, או לחלק לפסקאות וטורים. מעניין לבדוק גם כאן אם זה יעזור 'להקליל' את האוירה בצד שמאל בהתאם לשאר העיצוב המיוחד שעשית.
מנהלת קהילה
דסי ב.
יצירה יפהפיה עם המון אור בעיניים, יש כאן בחירה נכונה מאוד, לשים את ויזואל העוגה בצד שמאל (הצד הדומיננטי כזכור) על רקע לבן וחלק- זה משלים את הלוק היוקרתי של העוגה. בנוסף הטיפו' בצד ימין נקיה ואסתטית במיוחד.
הצעה לשיפור: הצד השמאלי המאוורר ניגודי מאוד לצד הימני המלא תוכן- מה שיוצר מעט חוסר איזון, נראה לי שאפשר לוותר על הויזואל החוזר של העוגה למעלה, ולדלל עד כמה שאפשר את אופן ההכנה, אפילו לחלק לכמה טורים. כדי להקל על הקריאה, כרגע זה שורה ברוחב דף A4, ארוך קצת לקריאה נוחה.
מנהלת קהילה
רות ביטון:
ביצוע מרהיב, חדשני ופורץ דרך! ממש תענוג לעיניים, אהבתי מאוד את הגריד המיוחד והלא שגרתי שעם כל השוני שלו- יוצר חשק וסקרנות רבה להתעמק בתוכן. חשבת כאן על האווירה השלימה המתקבלת מסך כל העיצוב, החל ממשיכות הצבע ועד ה'דף' שהנחת מתחת לאופן ההכנה, הכל מתכתב מושלם עם אופי התמונה והצבעוניות שלה.
הצעה קטנה לשיפור: לא רואה כאן משהו שדורש שיפור, רק הייתי מוותרת על הקו השחור החוצה את העיצוב גם בשביל התצוגה, זה ברור מאוד. כל הכבוד!!
מנהלת קהילה
רחלי:
הגשה יפהפיה מלאת סטייל עדכני. טיפוגרפיה מעולה, ברורה ומאירת עיניים, הכל מסודר היטב ויושב במקום הנכון, אפילו החיתוך המעודן של התמונה באופן שהעוגה יוצאת החוצה- פשוט מדהים, הכותרת יושבת בול במקום, ממש עבודה מיוחדת.הצעה לשיפור: הפורמט חורג מעט מהגודל של האתגר- דאבל A4
מנהלת קהילה
אודליה כהן
ואו! עיצוב עוצר נשימה ממש, הצבעוניות הדרמטית מלאת הסטייל, הפונט הייחודי המעניין, התמונה המגרה, הכל חוברים יחד לתוצאה מרהיבה במיוחד. יש ביצירה הזאת המון אומץ ויכולת להגיע לפסגות חדשות של עיצוב וצבע!! כל הכבוד! ממש מעורר השראה.הצעה קטנה לשיפור: הסטריפים החלקים- דורשים מילוי בתוכן כלשהו- אולי בדומה למתכון של רחלי- להכניס בזה את שם השכבה, כך לפחות לדעתי. מדהים!
מנהלת קהילה
ללי קליין:
המון חיים יש בעיצוב שלך, המון תחושה של שוקולד, וברור שהסופלה הזה שווה לפינוק ברמות שיא! הצבעוניות ההמוגנית שבחרת כאן- נותנת תחושה נעימה ומזמינה מאוד לקום ולנסות את המתכון.הצעה לשיפור: מעניין היה לראות אם היית מניחה את 'המשולשים' החומים שנמצאים כרגע באמצע- בצד שמאל. וככה מקבלת עיצוב אחד שלם בלי חוצץ באמצע.
מנהלת קהילה
ואחרונה חביבה:
לאלי פריד:
עיצוב מדהים, חדשני ופורץ דרך לחלוטין, ברגע אחד אפשר לקלוט את התמונה המלאה בלי להרגיש עומס על העיניים, מה שמעיד על שליטה נפלאה 'בשטח הלבן' של היצירה.
הצעה לשיפור: לדעתי מכיוון שבעברית אנו קוראים מימין לשמאל (וגם במגזין צד שמאל הוא הנחשק יותר)- כדאי לבדוק את העיצוב בפוזיציה הפוכה, קודם נראה את התהליך ובצד שמאל- התוצר המלא.
אבל מה שבטוח זאת יצירת מופת חדשנית.0583206047 | [email protected]
פעילה בקהילה
תודה על הפירגון והערות הבונות!!
נראה לי פעם ראשונה שאני משתתפת בתחרות.עשה לי חשק לתחרויות הבאות:)
- סטטוס תעסוקתי:
ותיקה
תודה רבה אלישבע
פרוט כה מדויק ומקצועי, הקדשת זמן לכל אחת…
לא מובן מאליו כלל- תודה רבה!מחכים ובונה!!!
פעילה בקהילה
אלישבע תודהההה!!!
כ"כ כיף לקבל משוב מפדבק ונעים
עם הארות קטנות להתקדמות יעילה
ממש מחכה כבר לאתגר הבא!מנהלת קהילה
ברור שאשקיע זמן לכל אחת, בדיוק כמו שאתן הקדשתן זמן להשתתף באתגר המאתגר הזה 🙂
אני שמחה מאוד לשמוע שאתן בנוח עם זה, לא מובן מאליו ובאמת המטרה של כולנו היא לצמוח יחד,
והתגובות שלכן עושות אווירה טובה וכיפית של פרגון וחיזוק הדדי.
איזה כיף שאתן מחכות לאתגר הבא! מהממות!💎🚀
בעז"ה יבואו עוד…0583206047 | [email protected]
פעילה בקהילה
וואו, אלישבע תודה על ההשקעה והפירוט לכל אחת,
היה ממש כיף להשתתף באתגר.
מחכה לאתגר הבא…
מנהלת קהילה
Log in to reply.