עיצוב גרפי ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני שעה אחת איור, עריכה ועיצוב תמונות, דפוס, עימוד, שימוש ועזרה בתוכנות וכל מה שקשור לגרפיקאיות ועיצוב דיגיטלי ציבורי קהילה מובילה: Organized by תיאור הקהילה איור, עריכה ועיצוב תמונות, דפוס, עימוד, שימוש ועזרה בתוכנות וכל מה שקשור לגרפיקאיות ועיצוב דיגיטלי עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים משרות חברות 2,512 תיק עבודות 873 תתי קהילות 1 השראות 13 שיתופים אחרונים מובילות בקהילה - בקרוב! אתר אלמנטים צרובים קדם ‹ Forums ‹ גרפיקה ‹ אתר אלמנטים צרובים עיצוב גרפי אתר אלמנטים צרובים פורסם ע"י ברכי גרפיקה on 16/08/2021 ב7:55 pm קישור לאתר אלמנטים צרובים חינם מאוד שימושי https://pngimg.com/ עזר לך? 👍 אלישבע לוי הגיבה לפני 3 שנים, 2 חודשים 4 חברות · 3 תגובות 3 תגובות רבקי גרפיקה חברה 16/08/2021 ב10:19 pm מדהים! בטוחה שיעזור מאד! עזר לך? 👍 איידי וייס מיתוג שיווק ופרסום חברה 17/08/2021 ב4:01 am אתר – אוצר. הוספתי למאגר שלי 🙂 מצד שני – כשמורידים תמונה חובה לבדוק את האיכות. יש איכותיים ממש, ויש כאלו באיכות נמוכה להפליא, שמתאימים בול לקוביה שהם מוצגים בה באתר, ותו לא. עזר לך? 👍 אלישבע לוי גרפיקה חברה 17/08/2021 ב7:49 am שימו לב גם לרישיון!!! עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו