עיצוב גרפי ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני 13 דקות איור, עריכה ועיצוב תמונות, דפוס, עימוד, שימוש ועזרה בתוכנות וכל מה שקשור לגרפיקאיות ועיצוב דיגיטלי ציבורי קהילה מובילה: Organized by תיאור הקהילה איור, עריכה ועיצוב תמונות, דפוס, עימוד, שימוש ועזרה בתוכנות וכל מה שקשור לגרפיקאיות ועיצוב דיגיטלי עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 2,494 תיק עבודות 873 תתי קהילות 1 השראות 13 שיתופים אחרונים מובילות בקהילה - בקרוב! משרות א-מ-ו-נ-ה קדם ‹ Forums ‹ גרפיקה ‹ א-מ-ו-נ-ה Tagged: אמונה, רעותה עיצוב גרפי א-מ-ו-נ-ה פורסם ע"י reuta . design מיתוג שיווק ופרסום on 10/10/2023 ב8:28 pm עזר לך? 👍 אלישבע . הגיבה לפני 1 שנה 4 חברות · 3 תגובות אמונהרעותה 3 תגובות סטודיו יגוארט גרפיקה חברה 10/10/2023 ב8:42 pm וואווווווווווווווו מושלם ממש! מוכשרת שכמוך 🙂 עזר לך? 👍 סטודיו פלפלת צילום ומולטימדיה חברה 10/10/2023 ב8:49 pm מהמם! מוכשרת! ממש יפה יצרתי, מודרני, קיצר מעלף ממש. מוכשרת מאוד עזר לך? 👍 אלישבע . אומנות הבמה והפקות תוכן חברה 10/10/2023 ב11:33 pm קליגרפיה מדהימה!!! כבר הספקתי לשתף כמה בעיצוב המשגע הזה! יש לך את זה חזק מידי😉 עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו