עיצוב גרפי ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני 3 שעות איור, עריכה ועיצוב תמונות, דפוס, עימוד, שימוש ועזרה בתוכנות וכל מה שקשור לגרפיקאיות ועיצוב דיגיטלי ציבורי קהילה מובילות: Organized by תיאור הקהילה איור, עריכה ועיצוב תמונות, דפוס, עימוד, שימוש ועזרה בתוכנות וכל מה שקשור לגרפיקאיות ועיצוב דיגיטלי עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 2,822 תיק עבודות 942 השראות 13 שיתופים אחרונים מובילות בקהילה משרות בינה קדם ‹ Forums ‹ גרפיקה ‹ בינה Tagged: גרפיקה עיצוב גרפי בינה פורסם ע"י brmiryam גרפיקה on 07/05/2025 ב8:54 pm אני יוצרת הרבה בבינה מחפשת קורס בינה מלאכותית הגיע הזמן ללמוד לעומק עזר לך? 👍 יהודית רוז הגיבה לפני 2 חודשים, 4 שבועות 7 חברות · 7 תגובות גרפיקה 7 תגובות רותי שאול מיתוג שיווק ופרסום חברה 07/05/2025 ב9:58 pm אני ממליצה על שירה <div> 0527118374 אחת התותחיות בתחום ממליצה מאוד </div> עזר לך? 👍 MIRI MIRI גרפיקה חברה 08/05/2025 ב7:34 am היי אני ממליצה על הספריה למעצבת זה של ליבי טווערסקי יש שם הכל גם קורסים לבינה מלאכותית זה הולך שיש לך פרמיום בקיצור תריצי חיפוש של ספריה למעצבת וכנסי לראות לי יש שם פרמיום ומאד מרוצה אני יכולה להביא לך דוגמאות של תמונות שיצרתי בעקבות הקורסים שלה עזר לך? 👍 שירה לוי גרפיקה חברה 08/05/2025 ב2:55 pm רבקי סקולסקי מטורפת בתחום מכירה ועובדת עם הבינה בכללי (חושבת גם הדמיות אדריכליות, תכנות וכו, בעיקר גרפי ועיצוב) ומלמדת הכל לעומק! *** אין לפרסם מיילים בציבור, השתמשנה בהודעות הפרטיות לשם כך *** עזר לך? 👍 גיטי נוסבוים גרפיקה חברה 08/05/2025 ב9:10 pm מישהי יודעת כמה בערך עולה קורס כזה? עזר לך? 👍 אוריה קדוש כללי חברה 10/05/2025 ב11:44 pm גם אני ממליצה בחום על רבקי סקולסקי! אלופה ממש!הנה קישור לאתר שלה:https://fly-ai.ravpage.co.il/LEONARDO/?ref=prog fly-ai.ravpage.co.ilJust a moment...Just a moment... עזר לך? 👍 brmiryam גרפיקה חברה 11/05/2025 ב6:16 pm מירי- אולי תעלי באמת את התמונות שעשית בבינה? אגב, התכוונתי לקורס דיגיטלי עזר לך? 👍 יהודית רוז גרפיקה חברה 11/05/2025 ב8:59 pm אני לקחתי קורס של יפי שוורץ. בפירוש קידם ומקדם המון! מצרפת דוגמא לעבודות שיצרתי בעזרת הבינה. אגב, אושרית טולדאנו היא אלופה ממש בבינה. היא מדוורת ברשימת תפוצה ששווה לכולן להימנות עליה. היא נותנת המוני טיפים שווים באמת ששידרגו אותי לאין ערוך. עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו