עיצוב גרפי ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני 4 שעות איור, עריכה ועיצוב תמונות, דפוס, עימוד, שימוש ועזרה בתוכנות וכל מה שקשור לגרפיקאיות ועיצוב דיגיטלי ציבורי קהילה מובילות: Organized by תיאור הקהילה איור, עריכה ועיצוב תמונות, דפוס, עימוד, שימוש ועזרה בתוכנות וכל מה שקשור לגרפיקאיות ועיצוב דיגיטלי עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 2,762 תיק עבודות 924 השראות 13 שיתופים אחרונים מובילות בקהילה משרות בינה קדם ‹ Forums ‹ גרפיקה ‹ בינה עיצוב גרפי בינה פורסם ע"י גיטי . גרפיקה on 17/06/2025 ב11:14 am יצרתי תמונה- בובה בבינה ואני צריכה אותו בובה בוריאציות אחרות מישהי יודעת איך אני עושה את זה? או אם יש כזה דבר בכלל? עזר לך? 👍 מיכל הגיבה לפני 4 שעות, 40 דקות 2 חברות · 1 תגובה 1 תגובה מיכל מיתוג שיווק ופרסום חברה 17/06/2025 ב1:13 pm 6 4 0 סטטוס תעסוקתי: חברה חדשה את לוקחת את הפרומפט ובמקום התאור של לדוגמא: תעמוד לי החלון – את כותבת תשב, תצביע, תרוץ וכו… עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו