עיצוב גרפי ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני שעה אחת איור, עריכה ועיצוב תמונות, דפוס, עימוד, שימוש ועזרה בתוכנות וכל מה שקשור לגרפיקאיות ועיצוב דיגיטלי ציבורי קהילה מובילות: Organized by תיאור הקהילה איור, עריכה ועיצוב תמונות, דפוס, עימוד, שימוש ועזרה בתוכנות וכל מה שקשור לגרפיקאיות ועיצוב דיגיטלי עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 2,843 תיק עבודות 935 השראות 13 שיתופים אחרונים מובילות בקהילה משרות בקשת עזרה באילוס שהשתגע קדם ‹ Forums ‹ גרפיקה ‹ בקשת עזרה באילוס שהשתגע עיצוב גרפי בקשת עזרה באילוס שהשתגע פורסם ע"י רבקי גרפיקה on 08/08/2021 ב1:13 pm למישהי יש מושג מה הפשט? פתחתי קובץ שהורדתי מפריפיק, ואחרי שהגדלתי אובייקט כלשהו בתוכו, הוא לא נותן להזיזו וכותב את זה, בתרגום פיראטי הבנתי שזה יכול להזיק לציור, משהו כזה. מישהי נתקלה פעם בזה? עזר לך? 👍 פרומי שטרובל הגיבה לפני 4 שנים 3 חברות · 3 תגובות 3 תגובות תהילה שפירא גרפיקה חברה 08/08/2021 ב1:31 pm לא בטוחה- אבל יכול להיות שאת רוצה להגדיל אוביקט באופן שחורג משמעותית מגבולות הקובץ . תנסי להקטין/להגדיל דרך transform-scale עזר לך? 👍 רבקי גרפיקה חברה 08/08/2021 ב3:40 pm הענין הוא שפתאום התוכנה לגמרי השתגעה, והיא פשוט לוקחת קבצים שלמים והופכת אותם לשחור לבן. מישהי יודעת מה זה? תודה לכל העוזרות! עזר לך? 👍 פרומי שטרובל גרפיקה חברה 08/08/2021 ב5:36 pm זה מאד כבד הקובץ תלחצי CTRL+Y עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו