עיצוב גרפי ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני 30 דקות איור, עריכה ועיצוב תמונות, דפוס, עימוד, שימוש ועזרה בתוכנות וכל מה שקשור לגרפיקאיות ועיצוב דיגיטלי ציבורי קהילה מובילות: Organized by תיאור הקהילה איור, עריכה ועיצוב תמונות, דפוס, עימוד, שימוש ועזרה בתוכנות וכל מה שקשור לגרפיקאיות ועיצוב דיגיטלי עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 2,829 תיק עבודות 942 השראות 13 שיתופים אחרונים מובילות בקהילה משרות הי, שבוע טוב קדם ‹ Forums ‹ גרפיקה ‹ הי, שבוע טוב עיצוב גרפי הי, שבוע טוב פורסם ע"י ריקי פכטר אומנות הבמה והפקות תוכן on 16/12/2023 ב8:27 pm אני צריכה פריסה לקופסת קלפים בגודל A6 – חצי מ A5 פריסה לקופסא מעניינית יש למישהי? עזר לך? 👍 ריקי פכטר הגיבה לפני 1 שנה, 8 חודשים 4 חברות · 4 תגובות 4 תגובות ארטשוק סטודיו גרפיקה חברה 16/12/2023 ב8:34 pm תשלחי לי מייל ואשלח לך t0504107885 שטרודל ג’ימל… עזר לך? 👍 מרפסת נוף גרפיקה חברה 16/12/2023 ב8:52 pm בפינטרסט יש מלאאאא, תחפשי שם…. עזר לך? 👍 אלישבע חניה גרפיקה חברה 17/12/2023 ב9:35 am גם בפריפיק שולחת לך קישור לפריסות קופסאות בטח תמצאי משהו מתאים או שתוכלי להתאים אני עושה עם זה המון וזה מדהים https://www.freepik.com/search?format=search&last_filter=query&last_value=Layout+for+a+card+box&query=Layout+for+a+card+box freepik.comFreepik: Download Free Videos, Vectors, Photos, And PsdAre you looking for vectors or photos? We have 105,520,783 free resources for you. Download on Freepik your photos, PSD, icons or vectors of. #freepik עזר לך? 👍 ריקי פכטר אומנות הבמה והפקות תוכן חברה 18/12/2023 ב7:30 pm תודה צדיקות אין מילים עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו