עיצוב גרפי ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני 3 שעות איור, עריכה ועיצוב תמונות, דפוס, עימוד, שימוש ועזרה בתוכנות וכל מה שקשור לגרפיקאיות ועיצוב דיגיטלי ציבורי קהילה מובילה: Organized by תיאור הקהילה איור, עריכה ועיצוב תמונות, דפוס, עימוד, שימוש ועזרה בתוכנות וכל מה שקשור לגרפיקאיות ועיצוב דיגיטלי עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 2,535 תיק עבודות 891 תתי קהילות 1 השראות 13 שיתופים אחרונים מובילות בקהילה - בקרוב! משרות הכי כיף! מיתוג אירועים!! קדם ‹ Forums ‹ גרפיקה ‹ הכי כיף! מיתוג אירועים!! עיצוב גרפי הכי כיף! מיתוג אירועים!! פורסם ע"י יהודית מפיקה וממתגת אירועים מיתוג שיווק ופרסום on 19/11/2024 ב9:45 pm הרבה פעמים, אחרי מיתוג אירוע, אני אומרת לעצמי, אולי אני אעלה את זה לקדם… אולי אני אשלח לחברות… ותמיד אני לא מגיעה לזה בסוף:(( סוף סוף, עצבתי קובץ עם דוגמיות מאירועים ממותגים, שמחה לשתף אתכן😀 מה אתן אומרות? איזה אירוע הכי אהבתן את המיתוג? עזר לך? 👍 יהודית מפיקה וממתגת אירועים הגיבה לפני 6 שעות, 48 דקות 1 חברה · 0 תגובות 0 תגובות עוד לא נכתבו תגובות לדיון זה. התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו