עיצוב גרפי ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני 27 דקות איור, עריכה ועיצוב תמונות, דפוס, עימוד, שימוש ועזרה בתוכנות וכל מה שקשור לגרפיקאיות ועיצוב דיגיטלי ציבורי קהילה מובילות: Organized by תיאור הקהילה איור, עריכה ועיצוב תמונות, דפוס, עימוד, שימוש ועזרה בתוכנות וכל מה שקשור לגרפיקאיות ועיצוב דיגיטלי עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 2,824 תיק עבודות 942 השראות 13 שיתופים אחרונים מובילות בקהילה משרות המקור של התמונה-אשמח לעזרה! קדם ‹ Forums ‹ גרפיקה ‹ המקור של התמונה-אשמח לעזרה! עיצוב גרפי המקור של התמונה-אשמח לעזרה! פורסם ע"י נחמה אנגלרד גרפיקה on 19/10/2022 ב12:01 pm יש לך מושג מה המקור של התמונה ואיך אפשר להשיג אותה? עזר לך? 👍 אפרת דיין – טויטו הגיבה לפני 2 שנים, 9 חודשים 2 חברות · 1 תגובה 1 תגובה אפרת דיין – טויטו הייטק חברה 20/10/2022 ב1:18 pm היא מופיעה כאן במאגר גיפים של גוגל. https://tenor.com/view/candle-glass-wine-gif-7325366 עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו