עיצוב גרפי ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני 3 שעות איור, עריכה ועיצוב תמונות, דפוס, עימוד, שימוש ועזרה בתוכנות וכל מה שקשור לגרפיקאיות ועיצוב דיגיטלי ציבורי קהילה מובילות: Organized by תיאור הקהילה איור, עריכה ועיצוב תמונות, דפוס, עימוד, שימוש ועזרה בתוכנות וכל מה שקשור לגרפיקאיות ועיצוב דיגיטלי עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 2,793 תיק עבודות 940 השראות 13 שיתופים אחרונים מובילות בקהילה משרות המרת MP3 ל- MP4 קדם ‹ Forums ‹ גרפיקה ‹ המרת MP3 ל- MP4 עיצוב גרפי המרת MP3 ל- MP4 פורסם ע"י שיר שרון אדמיניסטרציה on 30/03/2022 ב8:51 am שלום יקרותאשמח לדעת האם יש דרך להמיר קובץ שמע לקובץ וידאו ולהוסיף תמונה ברקע באורך של הקובץתודה למגיבות 🙂 עזר לך? 👍 אלישבע רוזנבלט הגיבה לפני 3 שנים, 3 חודשים 4 חברות · 4 תגובות 4 תגובות אלישבע חמד I פנטזיה גרפיקה חברה 30/03/2022 ב9:23 am תנסי קישור הזה. https://he.onlineconvert.com/mp4-to-mp3-converter עזר לך? 👍 שיר שרון אדמיניסטרציה חברה 30/03/2022 ב4:29 pm תודה רבהניסיתי את הקישור וכל קובץ שאני מעלה הוא רושם שהוא גדול מידיגם קובץ שכיווצתי אותו לנפח קטן יותר מה יכול להיות הסיבה ? עזר לך? 👍 רחל רוטנברג חברה חברה 30/03/2022 ב9:53 am דרך פרימייר: לשים את קובץ השמע, בנוסף לשים גם תמונה לכל אורך הקובץ. בסיום לסגור כ MP4. עזר לך? 👍 אלישבע רוזנבלט גרפיקה חברה 31/03/2022 ב10:10 pm יש תכנה חינמית שנקראת פורמט פקטורי – מיועדת להמרת קבצים, להקטנת קבצים להורדה וכדו’ עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו