עיצוב גרפי ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני 20 דקות איור, עריכה ועיצוב תמונות, דפוס, עימוד, שימוש ועזרה בתוכנות וכל מה שקשור לגרפיקאיות ועיצוב דיגיטלי ציבורי קהילה מובילה: Organized by תיאור הקהילה איור, עריכה ועיצוב תמונות, דפוס, עימוד, שימוש ועזרה בתוכנות וכל מה שקשור לגרפיקאיות ועיצוב דיגיטלי עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 2,493 תיק עבודות 873 תתי קהילות 1 השראות 13 שיתופים אחרונים מובילות בקהילה - בקרוב! משרות הצעת בארטר שווה במיוחד קדם ‹ Forums ‹ גרפיקה ‹ הצעת בארטר שווה במיוחד Tagged: אתרים, בארטר, בנית, גרפיקה, מיתוג, משתלם, עיצוב, פרסום, שווה עיצוב גרפי הצעת בארטר שווה במיוחד פורסם ע"י סטודיו הליום מיתוג שיווק ופרסום on 19/01/2022 ב11:13 am מחפשת מישהי שבונה אתרים מקצועית, שתבנה לי אתר תדמית תמורת חבילת מיתוג משתלמת מאד עזר לך? 👍 שילת ועקנין ועקנין הגיבה לפני 2 שנים, 9 חודשים 4 חברות · 3 תגובות אתריםבארטרבניתגרפיקהמיתוגמשתלםעיצובפרסוםשווה 3 תגובות סטודיו פי מאה פלוס אומנות ועיצוב חברה 19/01/2022 ב11:25 am מחיר לאתר לא מתקרב לשווי של מיתוג עסקי עזר לך? 👍 שילת ועקנין ועקנין גרפיקה חברה 20/01/2022 ב7:36 pm זה מאד מאד תלוי יש מיתוגים ששוים 18,000 ש”ח!!!!!!!!!!!!!!!!!!! עזר לך? 👍 רחלי כהן טיפול חברה 19/01/2022 ב11:42 am מעתיקה לך מודעה מ”כח הפרסום” – אולי יהיה לך רלוונטי: קבוצת סטודנטיות לבניית אתרים ועיצוב גרפי מקבלות פרויקטים במחיר מוזל [email protected] בהצלחה עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו