עיצוב גרפי ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני יום אחד איור, עריכה ועיצוב תמונות, דפוס, עימוד, שימוש ועזרה בתוכנות וכל מה שקשור לגרפיקאיות ועיצוב דיגיטלי ציבורי קהילה מובילה: Organized by תיאור הקהילה איור, עריכה ועיצוב תמונות, דפוס, עימוד, שימוש ועזרה בתוכנות וכל מה שקשור לגרפיקאיות ועיצוב דיגיטלי עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 2,674 תיק עבודות 907 השראות 13 שיתופים אחרונים מובילות בקהילה משרות השראות ללוגו בת-מצווה קדם ‹ Forums ‹ גרפיקה ‹ השראות ללוגו בת-מצווה עיצוב גרפי השראות ללוגו בת-מצווה פורסם ע"י tamarpalash הייטק on 12/02/2025 ב7:12 pm מחפשת דחוף השראות ללוגו של בת מצוה אשמח לקבל כאן או למייל שלי תודה ויום נעים:)) עזר לך? 👍 שפרה יגר הגיבה לפני 1 יום, 19 שעות 2 חברות · 1 תגובה 1 תגובה שפרה יגר אומנות הבמה והפקות תוכן חברה 20/02/2025 ב10:57 pm 34 6 0 חברה חדשה אולי משהו כמו פנינה שמתחבאת בצדפה? אולי רקפת בין האבנים? אולי שמחה, צלילים וריקוד? אולי נר ומשהו רוחני נעלה? אולי דרך ושביל סלול-לעבודת ה’? עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו