עיצוב גרפי ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני 33 דקות איור, עריכה ועיצוב תמונות, דפוס, עימוד, שימוש ועזרה בתוכנות וכל מה שקשור לגרפיקאיות ועיצוב דיגיטלי ציבורי קהילה מובילות: Organized by תיאור הקהילה איור, עריכה ועיצוב תמונות, דפוס, עימוד, שימוש ועזרה בתוכנות וכל מה שקשור לגרפיקאיות ועיצוב דיגיטלי עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 2,851 תיק עבודות 936 השראות 13 שיתופים אחרונים מובילות בקהילה משרות התייעצות- רכישת פונט עבור לקוח קדם ‹ Forums ‹ גרפיקה ‹ התייעצות- רכישת פונט עבור לקוח עיצוב גרפי התייעצות- רכישת פונט עבור לקוח פורסם ע"י שרה מור גרפיקה on 17/08/2025 ב9:10 pm אשמח לדעת, כשלקוח מבקש פונט מסויים, על מי חלים הוצאות התשלום? על הלקוח או עלי? תודה. עזר לך? 👍 שרה מור הגיבה לפני 3 שבועות, 5 ימים 3 חברות · 3 תגובות 3 תגובות margal גרפיקה חברה 18/08/2025 ב8:28 am אשמח גם לדעת עזר לך? 👍 ברכי שפירא צילום ומולטימדיה חברה 18/08/2025 ב12:36 pm אם הלקוח מבקש פונט ספציפי, בגדול הוא אמור לשלם אותו אפשר לעשות 50-50 ואז הפונט נשאר שלך עזר לך? 👍 שרה מור גרפיקה חברה 18/08/2025 ב5:11 pm תודה ברכי עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו