עיצוב גרפי ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני 4 שעות איור, עריכה ועיצוב תמונות, דפוס, עימוד, שימוש ועזרה בתוכנות וכל מה שקשור לגרפיקאיות ועיצוב דיגיטלי ציבורי קהילה מובילה: Organized by תיאור הקהילה איור, עריכה ועיצוב תמונות, דפוס, עימוד, שימוש ועזרה בתוכנות וכל מה שקשור לגרפיקאיות ועיצוב דיגיטלי עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 2,543 תיק עבודות 893 תתי קהילות 1 השראות 13 שיתופים אחרונים מובילות בקהילה - בקרוב! משרות זיהוי פונט דחוף!!!! תודה מראש! קדם ‹ Forums ‹ גרפיקה ‹ זיהוי פונט דחוף!!!! תודה מראש! עיצוב גרפי זיהוי פונט דחוף!!!! תודה מראש! פורסם ע"י רות הפקות אומנות הבמה והפקות תוכן on 18/11/2024 ב1:34 pm אשמח אם מישהי תוכל לעזור לי לזהות איזה פונט זה,ואם יש לך לשלוח לי את הפונט הנ”ל, אודה לה!! עזר לך? 👍 רחלי זינגר הגיבה לפני 3 ימים, 17 שעות 2 חברות · 1 תגובה 1 תגובה רחלי זינגר גרפיקה חברה 18/11/2024 ב2:26 pm Arial פונט ברירת מחדל… אמור להיות בכל המחשבים עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו