עיצוב גרפי ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני 4 שעות איור, עריכה ועיצוב תמונות, דפוס, עימוד, שימוש ועזרה בתוכנות וכל מה שקשור לגרפיקאיות ועיצוב דיגיטלי ציבורי קהילה מובילות: Organized by תיאור הקהילה איור, עריכה ועיצוב תמונות, דפוס, עימוד, שימוש ועזרה בתוכנות וכל מה שקשור לגרפיקאיות ועיצוב דיגיטלי עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 2,816 תיק עבודות 942 השראות 13 שיתופים אחרונים מובילות בקהילה משרות זיהוי פונט מיושן שאני מחפשת כבר שעות קדם ‹ Forums ‹ גרפיקה ‹ זיהוי פונט מיושן שאני מחפשת כבר שעות עיצוב גרפי זיהוי פונט מיושן שאני מחפשת כבר שעות פורסם ע"י נעמי – מלטשת מילים אומנות הבמה והפקות תוכן on 24/06/2025 ב10:54 am מישהי יכולה דחוף לומר לי איך קוראים לפונט הזה? תודה גדולה מאוד!!! עזר לך? 👍 נעמי – מלטשת מילים הגיבה לפני 1 חודש, 1 שבוע 2 חברות · 3 תגובות 3 תגובות נעמי – מלטשת מילים אומנות הבמה והפקות תוכן חברה 24/06/2025 ב11:41 am מישהי? זה דחוף לי ממש ויהיה חסד גדול. יש פה איזו מעצבת צדיקה? עזר לך? 👍 ח פ גרפיקה חברה 24/06/2025 ב1:19 pm DBS-Hand זה פונט ישן עזר לך? 👍 נעמי – מלטשת מילים אומנות הבמה והפקות תוכן חברה 24/06/2025 ב1:29 pm וואו ממש ממש תודה! אין לי מילים! עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו