עיצוב גרפי ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני 5 שעות איור, עריכה ועיצוב תמונות, דפוס, עימוד, שימוש ועזרה בתוכנות וכל מה שקשור לגרפיקאיות ועיצוב דיגיטלי ציבורי קהילה מובילות: Organized by תיאור הקהילה איור, עריכה ועיצוב תמונות, דפוס, עימוד, שימוש ועזרה בתוכנות וכל מה שקשור לגרפיקאיות ועיצוב דיגיטלי עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 2,844 תיק עבודות 935 השראות 13 שיתופים אחרונים משרות מובילות בקהילה חוות דעת- מודעת פרסומת לספר בחשבונאות קדם ‹ Forums ‹ גרפיקה ‹ חוות דעת- מודעת פרסומת לספר בחשבונאות עיצוב גרפי חוות דעת- מודעת פרסומת לספר בחשבונאות פורסם ע"י אסתי פישר גרפיקה on 02/07/2023 ב3:33 am היי,אשמח לקבל חוות דעת למודעה,מה כדאי לשפר/ לשנות/ לתקןהמודעה היא לספר בחשבונאות ליועצי מסתודה. עזר לך? 👍 רבקי – מג'יק הגיבה לפני 2 שנים, 2 חודשים 3 חברות · 4 תגובות 4 תגובות מירי memory גרפיקה חברה 02/07/2023 ב9:13 am מהמם!!!!! שאלה מצחיקה- בכוונה בהדמיה יש רק את חלק ב’? ולמה את לא שמה לך קרדיט? עזר לך? 👍 אסתי פישר גרפיקה חברה 02/07/2023 ב11:01 am תודה:)החלק ב’ פעמיים, זה היה טעות, סידרתי את זה, תודה.בקשר לקרדיט, איפה לדעתך כדאי לשים, ספציפית כאן “המשלוח חינם..” תופס את המקום של הקרדיט? עזר לך? 👍 מירי memory גרפיקה חברה 02/07/2023 ב12:32 pm יופי… למה באמת המשלוח והקבוצות כ”כ בצד? בעיני, זה דבר משמעותי. לא? עזר לך? 👍 רבקי – מג'יק גרפיקה חברה 02/07/2023 ב11:12 pm זה מהמם. אולי הייתי מחליפה פונט. משום מה חשבונאות אומר לי שצריך להיות פונט הרבה יותר מרובע ויציב. את יכולה להעלות קצת את הכותרת ואת ההסבר, ואז לשים את ה’משלוחים…’ מתחת. ולשים את הקרדיט בצד שמאל. את יכולה גם לשים את הקרדיט בצד ימין איפשהו. עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו