עיצוב גרפי ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני 3 שעות איור, עריכה ועיצוב תמונות, דפוס, עימוד, שימוש ועזרה בתוכנות וכל מה שקשור לגרפיקאיות ועיצוב דיגיטלי ציבורי קהילה מובילות: Organized by תיאור הקהילה איור, עריכה ועיצוב תמונות, דפוס, עימוד, שימוש ועזרה בתוכנות וכל מה שקשור לגרפיקאיות ועיצוב דיגיטלי עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 2,823 תיק עבודות 942 השראות 13 שיתופים אחרונים מובילות בקהילה משרות חוות דעת על לוגו קדם ‹ Forums ‹ גרפיקה ‹ חוות דעת על לוגו עיצוב גרפי חוות דעת על לוגו פורסם ע"י חוי ויספיש מיתוג שיווק ופרסום on 19/09/2022 ב11:08 am לוגו למפגשים חד שבועיים הכולל הרצאה על העצמה אישית קפה ועוגה שיח חברתי והתעמלות לנשים גילאי-25-60 מה אתם יותר אוהבות (כמובן צריך כמה שידרוגים) אבל ברעיון עזר לך? 👍 gol gol הגיבה לפני 2 שנים, 10 חודשים 4 חברות · 5 תגובות 5 תגובות gol gol גרפיקה חברה 20/09/2022 ב9:44 am אהבתי את הראשון מאד! הוא מבטא ומתוק ממש! כמו שכתבת צריך קצת שיפוץ, הפונט של הסלוגן קצת מיושן הייתי מחליפה, גם צבעים- תני משהו יותר מתאים וחי (אולי כתום/צהוב עם כחול או משהו אחר) עזר לך? 👍 אפרת דיין – טויטו הייטק חברה 20/09/2022 ב11:37 am בדיוק מה שבאתי לומר עזר לך? 👍 חוי ויספיש מיתוג שיווק ופרסום חברה 20/09/2022 ב5:14 pm איזה פונט בכתב יד הייתם ממליצות מפונטביט עזר לך? 👍 רחל R Y כללי חברה 20/09/2022 ב5:25 pm גם לי הימני נראה יותר… ממש יפה! עזר לך? 👍 gol gol גרפיקה חברה 20/09/2022 ב10:09 pm אולי Fb Manifesto? או Fb Juggling ג’וגלינג יכול דווקא ללכת טוב עם התעמלות אבל אולי צריך יותר עדין, הייתי מנסה גם את אותו הפונט במשקל אחר דק יותר ובריווח בין האותיות, מי אמר שצריך פונט כתב? עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו