חוזרת ובגדול! מלאי שיתופים אחרונים שלא שותפו✴️אביטל הלוי.
-
חוזרת ובגדול! מלאי שיתופים אחרונים שלא שותפו✴️אביטל הלוי.
פורסם ע"י אביטל הלוי מיתוג שיווק ופרסום on 01/01/2025 ב12:32 pmהיי שלום, איזה כיף לחזור,
אז הרבה זמן באמת לא שיתפתי. והנה אני פה!😊
מצרפת מלאי עיצובים אחרונים שלא הספקתי לשתף, ואוטוטו בעז”ה אעלה עיצוב שכרגע בתנור…
1. עיצוב מצעים לאחותי האהובה, סגנון מגזיני ובוגר.
אביטל הלוי הגיבה לפני 1 יום, 13 שעות 11 חברות · 14 תגובות -
14 תגובות
-
41124חברה חדשה
-
41124חברה חדשה
-
41124חברה חדשה
-
11356פעילה בקהילה
וואווו
הכל פשוט מטורףף
במיוחד המצעים לאחותך…
-
6944פעילה בקהילה
אביטל, איזה עבודות! אחת אחת!
אהבתי את הרעיון של מיתוג שבת ראשונה…
-
2816חברה חדשה
אלופה ומוכשרת!!
איזה מקוריות!
המיתוג של השבת הראשונה בבית- בכלל.. צבעים מושלמים…🤗
-
1924חברה חדשה
אביטללל!!
נדיר אחד אחד!!
האמת שזה די צפוי…..
העבודות שלך תמיד יוצאות מן הכלל,
ומיוחדות אחת אחת!!!!
תמשיכי לשתף!!
-
5126פעילה בקהילה
ואוו ואוו ואוו
מדהים
אחד אחד!!
כיף לראות שיתופים שלך אביטל
-
134118פעילה בקהילה
איזה מוכשרת!!!
פשןט אומנית!!!
כל אחד יותר יפה ומקורי מהשני!!!
-
3626חברה חדשה
אין מילים…במיוחד המיתוג של שבת ראשונה…עיצוב לא מהעולם הזה…
-
4040חברה חדשה
איזה יפה!
הכי אהבתי את המצעים!
-
2218חברה חדשה
אביטל זה אלוףףףףףףףף
הלוואי עלי כאלו מצעים מהממים.
תמשיכי להצליח ולשתף,
את נותנת השראות מגניבות!
-
3730חברה חדשה
וואו את אגדה!!!
פשוט השראהההה
תשתפי עוד!
-
41124חברה חדשה
וואוו חברותתת איזה חמודות☺, הוסמקתי פה…
לגבי עיצוב המצעים.
כמה בנות שאלו אותי באישי, ולתועלת כולם אענה פה:
ראשית, כדאי לבדוק עם מקום להדפסת מצעים- לפני שמעצבים. כל מקום זה אחרת, ונדיר למצוא מקום שמדפיס על פני כל המצע… (אני זוכרת איך לפני כמה שנים ‘חרשתי’ את כל בתי הדפוס והסובלימציה עבור מצעים לזוג מאורס- ושוב ושוב אמרו לי ‘תדפיסי בסין’😰.)מה חשוב לבדוק אצל המדפיסים:
סוג הבד והצבע של המצעים (במידה וזה מגיע יחד- ישנם כאלו שרגישים לסוג מסוים של מצע (בד”כ המצעים יהיו רובם- פוליאסטר מעורב עם עוד סוג.) בד”כ צבע המצעים יהיה בהיר- כדי שהעיצוב אכן ‘יתפס’ על הבד וייראה.
גודל הדפסה ומיקום- בכל בית דפוס סובלימצי זה משתנה. שימו לב לברר בדיוק האם הם מדפיסים בגדלים או במיקומים שאתן בדיוק רוצות (במקום אחד שביררתי- הם מדפיסים דף A4 שלם באמצע מצע השמיכה- ומוגבל לכמות מסויימת של גודל A4 מפוזר על פני המצע.- לא לכל אחד זה רלוונטי.)
במידה והגודל מצא חן בעינכן- בדקו שאכן ברור לכן באיזה פורמט, גודל ומיקום לשלוח קבצים להדפסהמחיר- אממ רציתי לכתוב ‘הוגן’, אבל האמת שהמחיר אותו אני שילמתי עבור המצעים- יקר (והוגן לגמרי, במצעים המצורפים כאן למעלה- פוזרו לבבות על פני כל המצע, והותאמו לעיצוב כפי שעיצבתי מראש- שירות שלגמרי לא עושים לכן המחיר אכן היה הוגן.) אז לגבי המחיר- בדקו שהוא אכן מתאים לכן.
לגבי העיצוב-אחרי בדיקת הנתונים הקודמים (גודל הדפסה וקבצים) אפשר להתחיל לעצב. ניתן לשים מלל, תמונות או עיצוב טיפוגרפי מקצועי. למעוניינות- אני מעצבת מצעים (לא כולל הדפסה, אפשר לפנות באישי), אשמח לתת לך שירות.
מצעים- זה מתנה סופר מפתיעה, ייחודית ואהובה (צריכות לראות את אחותי…😄, הצעת הגשה😝: סידרתי לה את החדר עם המצעים, חבילת ‘כריות’ ובלונים בצבעי הקונספט- אל תשכחו מכתב מכל הלב…)
מקווה שהייתי מועילה,
תגידו אם אהבתן.
אביטל
Log in to reply.