עיצוב גרפי ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני 36 דקות איור, עריכה ועיצוב תמונות, דפוס, עימוד, שימוש ועזרה בתוכנות וכל מה שקשור לגרפיקאיות ועיצוב דיגיטלי ציבורי קהילה מובילות: Organized by תיאור הקהילה איור, עריכה ועיצוב תמונות, דפוס, עימוד, שימוש ועזרה בתוכנות וכל מה שקשור לגרפיקאיות ועיצוב דיגיטלי עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 2,827 תיק עבודות 942 השראות 13 שיתופים אחרונים מובילות בקהילה משרות חייבת את העזרה שלכן קדם ‹ Forums ‹ גרפיקה ‹ חייבת את העזרה שלכן עיצוב גרפי חייבת את העזרה שלכן פורסם ע"י מיכל שיר עשור צילום ומולטימדיה on 07/12/2022 ב12:18 pm לא יודעת מה לא טוב אבל לא אוהבת מה אפשר לשפר? עזר לך? 👍 רות שם טוב הגיבה לפני 2 שנים, 8 חודשים 4 חברות · 5 תגובות 5 תגובות אלישבע חמד I פנטזיה גרפיקה חברה 07/12/2022 ב12:34 pm התחלה טובה אבל אין פה וואוו תשימי אורות ברקע, שיטות שילוב, חלוקה מעניינת… מצרפת לך השראה של פרסומת לחנוכה (אמנם סגנון שונה כי את צריכה משהו יותר מכובד ורשמי, אבל אולי גם יעזור לך) בהצלחה. עזר לך? 👍 אלישבע חמד I פנטזיה גרפיקה חברה 07/12/2022 ב12:35 pm אופס לא עלתה התמונה מנסה שוב עזר לך? 👍 פייגי טסלר צילום ומולטימדיה חברה 07/12/2022 ב4:52 pm תוסיפי משהו ברקע אולי תנסי להוסיף קצת פסים זוהרים או כל דבר עדין שנותן הרבה לרקע עזר לך? 👍 פייגי טסלר צילום ומולטימדיה חברה 07/12/2022 ב4:54 pm אולי תנסי להוסיף כמה פסים שיתן רקע לתמונה עזר לך? 👍 רות שם טוב גרפיקה חברה 08/12/2022 ב11:11 am חסר לך כותרת טובה ועניין במודעה אני לא הבנתי על מה זה מדבר הויזואל לקח אותי למסיבת חנוכה והמילים “בית הוראה…” חשבתי שאולי זה טלפון להתייעצויות…אני חושבת שאם תנסי להתמקד למי זה מיועד ומה את רוצה להגיד האיך יבוא ממש מהר עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו