עיצוב גרפי ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני 44 דקות איור, עריכה ועיצוב תמונות, דפוס, עימוד, שימוש ועזרה בתוכנות וכל מה שקשור לגרפיקאיות ועיצוב דיגיטלי ציבורי קהילה מובילות: Organized by תיאור הקהילה איור, עריכה ועיצוב תמונות, דפוס, עימוד, שימוש ועזרה בתוכנות וכל מה שקשור לגרפיקאיות ועיצוב דיגיטלי עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 2,825 תיק עבודות 942 השראות 13 שיתופים אחרונים מובילות בקהילה משרות טבלאות קדם ‹ Forums ‹ גרפיקה ‹ טבלאות עיצוב גרפי טבלאות פורסם ע"י נחמה אנגלרד גרפיקה on 15/11/2022 ב3:04 pm יצא לי לאחרונה לעשות כמה טבלאות, והי קצת מסורבל ומעצבן😔 יש לכם טיפים?,איפה הכי כדאי? ואיך להקל את העבודה?? תודה:) עזר לך? 👍 רבקי ליברמן ליברמן הגיבה לפני 2 שנים, 9 חודשים 2 חברות · 1 תגובה 1 תגובה רבקי ליברמן ליברמן גרפיקה חברה 15/11/2022 ב5:10 pm תלוי איזה סוג של טבלה… אני הכי מתחברת לאינדיזיין, יש היום הרבה אפשרויות ופונקציות בתוכנה לגבי טבלאות, אבל אף פעם עוד לא יצא לי לעשות טבלה מסובכת מדי, לא יודעת אם לכל סוג זה נוח וטוב… עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו