טקסט שנעלם באינדיזיין

קדם Forums גרפיקה טקסט שנעלם באינדיזיין

• טקסט שנעלם באינדיזיין

פורסם ע"י אסתי פישר  גרפיקה on 29/01/2023 ב10:04 pm

היי,

קרתה לי תקלה באינדיזיין, חלק מהטקסט נעלם, בליירס אני רואה שהוא מופיע וגם כשהעברתי את התיבה למסמך אחר הטקסט הופיע, אין שום אובייקט שמסתיר או אובייקט עם דחיית טקסט והתיבת טקסט ללא צבע (אי אפשר לבחור את הטקסט רק להעתיק את התיבת טקסט)

להעתיק את הטקסט ולהדביק שוב זה לא כלכך יעיל כי זה הרבה טקסט שהוא גם משורשר וזה יעשה לי הרבה בלאגן

אשמח לעזרה

אושרית טולידאנו הגיבה לפני 2 שנים, 6 חודשים 4 חברות · 7 תגובות
  • 7 תגובות
  • מירי ק

גרפיקה
    חברה
    29/01/2023 ב10:37 pm

אולי נמחק לך התיבת טקסט במסטאר

• אסתי פישר

גרפיקה
      חברה
      30/01/2023 ב10:06 am

התיבת טקסט לא הייתה מחוברת למאסטר מלכתחילה, והטקס בפנים תקין ולתיבה אין דחיית טקסט

ייעצו לי להקטין ולהגדיל את התיבות טקסט וזה עזר חלקית, בחלק מהתיבות כמה ששיחקתי עם הגודל זה לא עזר..

• gol gol

גרפיקה
    חברה
    30/01/2023 ב11:33 am

מוזר ממש!

אולי נלחץ לך אנטר ימני שמוריד לעמוד חדש?

• אושרית טולידאנו

גרפיקה
    חברה
    31/01/2023 ב5:07 pm

יש הרבה דברים שיכולים לגרום את זה, וגם אם לא מגלים מה הבעיה יש לזה כל מיני פתרונות עם סקריפטים וכו’ .

תפני אלי באישי, תשלחי לי את הקובץ בPAKAGE אבדוק אותו, ואשמח אם אוכל לעזור בעז”ה:

[email protected]

• אושרית טולידאנו

גרפיקה
    חברה
    31/01/2023 ב6:33 pm

אם אין שום בעיה בקובץ את יכולה לנסות עזרה ראשונה – לשמור בקובץ IDML – (לפעמים זה מסדר ולפעמים זה עושה את הבעיות, אז לנסות לא מזיק:)

• אסתי פישר

גרפיקה
      חברה
      06/02/2023 ב7:47 pm

תודה על העזרה, זה קובץ כבד של למעלה מ500 עמ’, יש דרך שאוכל לשלוח את זה בקלות?

בינתיים סידרתי את זה ידנית- הקטנתי את התיבות טקסט הבעייתיות כך ששום טקסט לא יוכל להיכנס בהם ובמקומם הוספתי עוד תיבות טקסט.

זה פעם ראשונה שאני מתעסקת בקובץ כזה גדול, נראה לך זה פתרון מספק או שיש עניין לתקן את זה מהשורש, כדי שלא יקרה שוב?

• אושרית טולידאנו

גרפיקה
        חברה
        08/02/2023 ב1:04 am

הגיוני שזה קרה לקובץ בגלל שהוא כבד – זה קורה בד”כ בקבצים כבדים / עם הרבה עמודים ושעבדו על הקובץ הזה הרבה זמן

Log in to reply.

מעוניינת בפרסום

חשוב: לא כל פרסום מאושר, נא לפרט בדיוק במה מדובר

ניתן לפנות גם במייל ל: [email protected]

מה את מחפשת?

מילות מפתח פופולריות לפי תחומים

ניתן לחפש גם מילות מפתח , תפקידים וכישרון מיוחד שאינם מופיעים ברשימות - "נהגת", "ציור בחול" וכדומה.

דילוג לתוכן