עיצוב גרפי ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני 8 שעות איור, עריכה ועיצוב תמונות, דפוס, עימוד, שימוש ועזרה בתוכנות וכל מה שקשור לגרפיקאיות ועיצוב דיגיטלי ציבורי קהילה מובילה: Organized by תיאור הקהילה איור, עריכה ועיצוב תמונות, דפוס, עימוד, שימוש ועזרה בתוכנות וכל מה שקשור לגרפיקאיות ועיצוב דיגיטלי עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 2,493 תיק עבודות 873 תתי קהילות 1 השראות 13 שיתופים אחרונים משרות מובילות בקהילה - בקרוב! ייצוא קובץ אפטר אפקטס קדם ‹ Forums ‹ גרפיקה ‹ ייצוא קובץ אפטר אפקטס Tagged: , אפטר עיצוב גרפי ייצוא קובץ אפטר אפקטס פורסם ע"י שרי SA כללי on 01/12/2023 ב4:14 am משום מה אני לא מצליחה לייצא מצגת שערכתי כשאני מנסה דרך ME זה עושה את כל התהליך כרגיל אבל במחשב אני לא מצליחה לאתר את הקובץ כשרוצה לרנדר דרך אפטר עצמו זה כותב לי את ההודעה המצורפת ואין לי אפשרות. אני חייבת דחוף להעביר את המצגת, מי יכולה לייעץ לי מה אני עושה?? עזר לך? 👍 שרי SA הגיבה לפני 11 חודשים, 1 שבוע 3 חברות · 4 תגובות אפטר 4 תגובות אביטל גרפיקה חברה 01/12/2023 ב10:20 am תנסי שוב דרך ME, ואז כשזה גומר יש לך אפשרות להיכנס ישר לקובץ ולראות היכן זה ממוקם. עזר לך? 👍 שרי SA כללי חברה 01/12/2023 ב11:44 am איפה בדיוק אני יכולה לראות את הקובץ עצמו?? עזר לך? 👍 אסתי פיליפס גרפיקה חברה 02/12/2023 ב8:04 pm את לוחצת פה והוא פותח לך תתקיה שזה נמצא שם הקובץ הסגור….. עזר לך? 👍 שרי SA כללי חברה 02/12/2023 ב8:53 pm תודה רבה על ההכוונה הצלחתי בזכות זה!! עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו