יעוץ בנושא העבודה שלי

קדם Forums גרפיקה יעוץ בנושא העבודה שלי

• יעוץ בנושא העבודה שלי

פורסם ע"י עטי  גרפיקה on 23/03/2025 ב12:32 pm

שלום לכן, חשבתי שאולי כאן אוכל לקבל מענה ולכן אני כותבת כאן
    כבר הרבה שנים שאני עבדתי בעיצוב לפרינט, את העבודה האחרונה שלי עזבתי אחרי שאני הייתי שם קרוב ל7 שנים
    וזה בעיקר בעקבות השכר שלא עולה וגם התחושה שאני כבר לא מתקדמת שם ויחס מזעזע.
    כשעזבתי הייתי בחופשת לידה והשתדרגתי בידע בתחום של UX/UI רק שאין לי עדיין הרבה נסיון בזה
    בסה”כ יש לי המון ידע בתוכנות העיצוב כולל פיגמה וגם לאחרונה אני עובדת במקום שיש להם מערכת CS CART
    שעליה בונים את האתרים של החברה ולמדתי את המערכת לבד ללא שום עזרה
    אבל אני פשוט לא נהנית שם, אין שום יחס ושוב משלמים נמוך, לא יודעת איך זה קורה שאני כל פעם שוב נופלת למקומות כאלו אולי כי הייתי חיבת את הכסף.
    בכל מקרה אני מוכנה לעבוד גם מעט שעות אבל שזה יהיה בשכר נורמאלי והגיוני שנותן לי להרגיש שמעריכים את העבודה, אולי לעזור לגרפיקאית שהיא בעומס או משהו מהבית שיותר גמיש לי או עבודה לחברה רק שהעבודה היא היברידית ואני אשכור מקום במשרד קרוב לאזור מגורי כמו הרבה שיש היום
    אני בטוחה שיש משהו כזה או מקום כזה אם יש מישהי שמכירה או שיכולה להמליץ לי אשמח מאוד
    אני לא מהטיפוסים שיש לי קשרים ולכן אני מנסה את מזלי כאן.
    לגבי התחום של הUX UI אני מוכנה לעבוד למקום בעבודה היברידית בשכר נמוך אפילו רק כדי לקבל נסיון כי בכל המקומות דורשים נסיון.

• 3 תגובות
  • אביטל הלוי

מיתוג שיווק ופרסום
    חברה
    23/03/2025 ב5:17 pm
    298
    472
    0
    פעילה בקהילה

עטי, מוכר מאוד מה שאת מתארת ומרגישה.

בכלל להיכנס לשוק זה לא קל אבל אפשרי לגמרי.

א. אהבתי מאוד את היוזמה שלך לכתוב פה, ולפרט בדיוק (האמת ששכנעת אותי להשכיר את שירותייך, מה לעשות שזה תחום שגם אני עוסקת בו…)

ב. אם את מחפשת למצות את הנישה מבחינה רווחית- זה להיות עצמאית. (בהתחלה קשה קשה, ואח”כ סופר משתלם. כמובן אם זה מתאים לך)

ג. בתור אחת שיש לה פרויקטים וניסיון, למה לא תבני לעצמך אתר תדמית ואיתו- תפני כדוגמא ללקוחות או חברות?! השקעה קטנה שיכולה להניב עבודה טובה.

כתבת שאת לא בן אדם של קשרים (גם אני לא:) , נשמה- היום ב”ה לא צריך קשרים ולא 50 שנות ניסיון. צריך תוצאות! תציגי פרויקטים שלך ותשתפי בתהליכים…

אם את רוצה פוש מחזק לתהליך מניב, אני טובה בזה ואעזור לך בכיף.

הרבה הצלחה

• עטי

גרפיקה
    חברה
    24/03/2025 ב10:29 am
    11
    4
    0
    חברה חדשה

תודה על התגובה,
    אשמח לשמוע מה יש לך להציע.

איך אני יכולה לדבר איתך?

• חגית קרמר – בניית אתרים פופולריים

הייטק
    חברה
    24/03/2025 ב7:25 pm
    19
    18
    0
    חברה חדשה

אם את טובה בUX UI:
    תבני אתר עם כל העבודות שלך, שמראה את היכולות שלך בUX UI ועם זה תחפשי עבודה.

Log in to reply.

מעוניינת בפרסום

חשוב: לא כל פרסום מאושר, נא לפרט בדיוק במה מדובר

ניתן לפנות גם במייל ל: [email protected]

מה את מחפשת?

מילות מפתח פופולריות לפי תחומים

ניתן לחפש גם מילות מפתח , תפקידים וכישרון מיוחד שאינם מופיעים ברשימות - "נהגת", "ציור בחול" וכדומה.

דילוג לתוכן