עיצוב גרפי ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני 6 שעות איור, עריכה ועיצוב תמונות, דפוס, עימוד, שימוש ועזרה בתוכנות וכל מה שקשור לגרפיקאיות ועיצוב דיגיטלי ציבורי קהילה מובילה: Organized by תיאור הקהילה איור, עריכה ועיצוב תמונות, דפוס, עימוד, שימוש ועזרה בתוכנות וכל מה שקשור לגרפיקאיות ועיצוב דיגיטלי עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 2,543 תיק עבודות 893 תתי קהילות 1 השראות 13 שיתופים אחרונים מובילות בקהילה - בקרוב! משרות יש למשהי השראה למודעות לטיפול ריגשי? קדם ‹ Forums ‹ גרפיקה ‹ יש למשהי השראה למודעות לטיפול ריגשי? עיצוב גרפי יש למשהי השראה למודעות לטיפול ריגשי? פורסם ע"י שרה סרולוביץ מיתוג שיווק ופרסום on 17/06/2021 ב1:53 pm אשמח שתעלו לכאן עזר לך? 👍 רות שם טוב הגיבה לפני 3 שנים, 5 חודשים 2 חברות · 1 תגובה 1 תגובה רות שם טוב גרפיקה חברה 18/06/2021 ב1:03 am אולי יעזור לך.. מודעה-מאמיז.jpg 138 KB קובץ תמונה - Click toצפיה Options העתקת קישור להורדה קאוצינג.png 2 MB קובץ תמונה - Click toצפיה Options העתקת קישור להורדה תרפיסנטר.png 1 MB קובץ תמונה - Click toצפיה Options העתקת קישור להורדה עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו