עיצוב גרפי ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני 8 שעות איור, עריכה ועיצוב תמונות, דפוס, עימוד, שימוש ועזרה בתוכנות וכל מה שקשור לגרפיקאיות ועיצוב דיגיטלי ציבורי קהילה מובילה: Organized by תיאור הקהילה איור, עריכה ועיצוב תמונות, דפוס, עימוד, שימוש ועזרה בתוכנות וכל מה שקשור לגרפיקאיות ועיצוב דיגיטלי עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 2,491 תיק עבודות 873 תתי קהילות 1 השראות 13 שיתופים אחרונים מובילות בקהילה - בקרוב! משרות כריכה מותחת… ואולי משמחת? קדם ‹ Forums ‹ גרפיקה ‹ כריכה מותחת… ואולי משמחת? עיצוב גרפי כריכה מותחת… ואולי משמחת? פורסם ע"י לאה כץ גרפיקה on 05/09/2024 ב9:11 pm בעקבות המיזם המרגש של קאלי נחמן לשמח את חברתה החולה, נרתמתי לעצב את הכריכה לספר (המסקרן, יש לציין🙂) הספר הינו ראשון בסדרה של ספרי המתח “אייג’נטס” וכתוב בכישרון על ידי קאלי עצמה. ב”ה היתה לנו סייעתא דשמיא גדולה והעיצוב פשוט רץ—- והתוצאה– חבל לדבר, תראו בעצמכן😋 עזר לך? 👍 לאה כץ הגיבה לפני 1 חודש, 3 שבועות 3 חברות · 4 תגובות 4 תגובות נעה שחר צילום ומולטימדיה חברה 05/09/2024 ב9:26 pm ווא מטורף!! מי זאת קאלי? עשית את זה מושלללםםםם עזר לך? 👍 לאה כץ גרפיקה חברה 05/09/2024 ב9:37 pm תודה🤗 יש כאן דיון מלפני יומיים שם קאלי משתפת במיזם ומבקשת עיצוב כריכה לספר שלה kedemcenter.co.ilדיונים - עיצוב גרפי |איור, עריכה ועיצוב תמונות, דפוס, עימוד, שימוש ועזרה בתוכנות וכל מה שקשור לגרפיקאיות ועיצוב דיגיטלי עזר לך? 👍 מרפסת נוף גרפיקה חברה 06/09/2024 ב12:55 am כריכה יפה בכוונה היא כזאת תוקפנית? זה גם הסגנון של הספר? מאיים קצת…. עזר לך? 👍 לאה כץ גרפיקה חברה 08/09/2024 ב11:37 am האמת שלא קראתי אותו, אבל זה אמור להיות ספר בסגנון יונה ספיר עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו