כשנמאס לחשוב בקטן ומתחשק לדמיין בגדול

קדם Forums גרפיקה כשנמאס לחשוב בקטן ומתחשק לדמיין בגדול

• כשנמאס לחשוב בקטן ומתחשק לדמיין בגדול

פורסם ע"י mm2  צילום ומולטימדיה on 15/05/2025 ב11:37 am

אולי זו כותרת בומבסטית למה שאני באה לשאול, אבל אשמח שתעזרו לי פה.

אני נשואה + 2. והייטקיסטית. ונמאססססס לי להיות הייטקיסטית (כמה לא צפוי, אה?)

אני אוהבת צבעים. אוהבת דמיונות. אוהבת להיות ראש גדול. אבל הייטק, עם כל הראש הגדול שהוא דורש והמיקום הנוח שלי בו – מרגיש לי מקבע ומצמצם.

הייתי רוצה להחליף את העולם השחור-לבן, של שורות קוד צפופות, בעולם חי ומרתק של צבעים.

מישהי עשתה הסבה כזו? יודעת לספר לי על כלל היתרונות מול חסרונות. במיוחד זו הכספית? (כי ב”ה יש בית של תורה לפרנס. ואני כמובן רוצה שבעלי ימשיך ללמוד).

ולכולן – יודעות היכן ניתן ללמוד לא פרונטלי, ובכל זאת איכותי ומקיף? חשוב לי ביותר, אין לי זמן לנסיעות, אעדיף להקדיש לשיעורי בית וחזרות…

mm2 הגיבה לפני 33 דקות 2 חברות · 2 תגובות
  • 2 תגובות
  • רבקי גרינוולד

כללי
    חברה
    15/05/2025 ב12:35 pm
    860
    798
    0
    מנהלת קהילה

המעבר משכירה בהייטק לעצמאית בגרפיקה הוא מעבר חד מאוד

האם חשבת לקחת קורס בתחום בניית אתרים, וורדפרס, ux/ui וכו’? זה יאפשר לך לשלב את הרקע מההייטק עם התשוקה לעיצוב

• mm2

צילום ומולטימדיה
      חברה
      15/05/2025 ב2:56 pm
      16
      2
      0
      חברה חדשה

לא התכוונתי לעשות מעבר מהיר. וUI UX בהחלט נלקח בחשבון, כהתחלה. אח”כ מעדיפה לברוח ממסגרת התשע שעות יומיות של עבודה. רוצה להרגיש את המשפחה שלי. אולי לשלב עבודות קטנות עד שארגיש יציבה ואחליט לחתוך…

הבנתי שעיצוב כולל UI/UX. ראיתי סילבוסים, אבל כולם פרונטלים 🙁

Log in to reply.

מעוניינת בפרסום

חשוב: לא כל פרסום מאושר, נא לפרט בדיוק במה מדובר

ניתן לפנות גם במייל ל: [email protected]

מה את מחפשת?

מילות מפתח פופולריות לפי תחומים

ניתן לחפש גם מילות מפתח , תפקידים וכישרון מיוחד שאינם מופיעים ברשימות - "נהגת", "ציור בחול" וכדומה.

דילוג לתוכן