כשנמאס לחשוב בקטן ומתחשק לדמיין בגדול
-
כשנמאס לחשוב בקטן ומתחשק לדמיין בגדול
פורסם ע"י mm2 צילום ומולטימדיה on 15/05/2025 ב11:37 amאולי זו כותרת בומבסטית למה שאני באה לשאול, אבל אשמח שתעזרו לי פה.
אני נשואה + 2. והייטקיסטית. ונמאססססס לי להיות הייטקיסטית (כמה לא צפוי, אה?)
אני אוהבת צבעים. אוהבת דמיונות. אוהבת להיות ראש גדול. אבל הייטק, עם כל הראש הגדול שהוא דורש והמיקום הנוח שלי בו – מרגיש לי מקבע ומצמצם.
הייתי רוצה להחליף את העולם השחור-לבן, של שורות קוד צפופות, בעולם חי ומרתק של צבעים.
מישהי עשתה הסבה כזו? יודעת לספר לי על כלל היתרונות מול חסרונות. במיוחד זו הכספית? (כי ב”ה יש בית של תורה לפרנס. ואני כמובן רוצה שבעלי ימשיך ללמוד).
ולכולן – יודעות היכן ניתן ללמוד לא פרונטלי, ובכל זאת איכותי ומקיף? חשוב לי ביותר, אין לי זמן לנסיעות, אעדיף להקדיש לשיעורי בית וחזרות…
אודליה כהן הגיבה לפני 2 שבועות, 6 ימים 5 חברות · 5 תגובות -
5 תגובות
-
930
892
0
מנהלת קהילה
המעבר משכירה בהייטק לעצמאית בגרפיקה הוא מעבר חד מאוד
האם חשבת לקחת קורס בתחום בניית אתרים, וורדפרס, ux/ui וכו’? זה יאפשר לך לשלב את הרקע מההייטק עם התשוקה לעיצוב
-
22
4
0
חברה חדשה
לא התכוונתי לעשות מעבר מהיר. וUI UX בהחלט נלקח בחשבון, כהתחלה. אח”כ מעדיפה לברוח ממסגרת התשע שעות יומיות של עבודה. רוצה להרגיש את המשפחה שלי. אולי לשלב עבודות קטנות עד שארגיש יציבה ואחליט לחתוך…
הבנתי שעיצוב כולל UI/UX. ראיתי סילבוסים, אבל כולם פרונטלים 🙁
-
1030
1406
0
פעילה בקהילה
קורס UXI בסיעור מוחות למיטב ידיעתי משולב זום + פרונטלי-
אפשר לבחור אם להשאר בבית או לבוא.
-
-
-
143
158
0
פעילה בקהילה
לחיים בניסטי יש קורסים בזום של בניית אתרים ו-UI UX.
ממליצה בחום!
אני לומדת דרך סיעור מוחות, אבל קניתי אצלו קורס להעשרה וידע נוסף ואני מרוצה מאוד!
יש לו גם קורס חינם להתרשמות והתנסות בתחום…. (נרשמתי אליו ואני מרוצה מכל רגע!!!)
בעירון הוא מתאים למתחילים, אבל לקחתי אותו לחזרה, ריענון והשלמה למה שלמדתי.
אני מצרפת לך פה קישור לאתר שלו, תבדקי שם מה מתאים לך.ולכל שאלה או יעוץ- יש מייל וווצאפ לפנות אליו.
schooliner.com
הדרכה וליווי לבוני אתרים שרוצים למקסם את הפונטציאל - סקוליינר
ברוכים הבאים לסקוליינר האקדמיה הדיגיטלית* למעצבי ובוני אתרים *קהילת מעצבי ובוני האתרים הגדולה בישראל עם חיים בניסטי. כאן תמצאו קורסים, תוכן, אירועים, קבוצות וואטסאפ וכל מה שתצטרכו כדי להצליח בענק בתחום. 27.05.25 / סדנת הצלחה עסקית + סדנת AI איך … להמשך קריאה
-
142
130
0
סטטוס תעסוקתי:פעילה בקהילה
מבינה אותך מאד!!!!!!!!!!
למדתי הנדסאי תוכנה וסיימתי בהצלחה ב”ה, רגע לפני שנכנסתי לעבוד באמדוקס (אם את מכירה)
החלטתי שבלב בפנים קשה לי מאד העבודה הזאת בגלל השחור לבן…..
עברתי להוראה ועכשיו ממש לפני שנה לגרפיקה-
אני מרגישה שאני מביאה את עצמי לסיפוק והנאה
אמנם כלכלית מאד קשה
אבל בזה תעשי את שיקולייך ותעברי בהדרגה.
מבחינת מה שאת מרגישה משיכה למקצוע מבפנים-
תדעי לך שפשוט לא מרגישים עבודה אלא ממש הנאה.
בהצלחה רבה רבה
Log in to reply.