עיצוב גרפי ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני 7 שעות איור, עריכה ועיצוב תמונות, דפוס, עימוד, שימוש ועזרה בתוכנות וכל מה שקשור לגרפיקאיות ועיצוב דיגיטלי ציבורי קהילה מובילות: Organized by תיאור הקהילה איור, עריכה ועיצוב תמונות, דפוס, עימוד, שימוש ועזרה בתוכנות וכל מה שקשור לגרפיקאיות ועיצוב דיגיטלי עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 2,795 תיק עבודות 941 השראות 13 שיתופים אחרונים משרות מובילות בקהילה כתב בולט בפוטו שופ קדם ‹ Forums ‹ גרפיקה ‹ כתב בולט בפוטו שופ עיצוב גרפי כתב בולט בפוטו שופ פורסם ע"י זהבה גרוס כללי on 22/05/2022 ב1:26 pm שלום, איך עושים כתב בולט בפוטו שופ, שנראה כמו אותיות דבוקות לדף כמו בתמונה עזר לך? 👍 מרפסת נוף הגיבה לפני 3 שנים, 1 חודש 6 חברות · 9 תגובות 9 תגובות רותי כהן צילום ומולטימדיה חברה 22/05/2022 ב2:09 pm אולי זה מוקאפ? עזר לך? 👍 זהבה גרוס כללי חברה 22/05/2022 ב2:31 pm אני לא גרפיקאית ולא מבינה … רק רציתי לשאול בשביל מישהי מתחילה שעושה לי . מה זה הדבר שכתבת? עזר לך? 👍 נועה גרפיקה חברה 22/05/2022 ב2:58 pm מוקאפ זה איזה אלמנט כמו חולצה, מסך, שלט חוצות, שמלבישים עליו את העיצוב, למשל שרוצים לראות איך יראה לפני שמודפס על אותו מוצר עבור לקוחות זה נותן להם להבין יותר טוב איך למשל הלוגו שלהם יראה מתי שיופיע על מסך מחשב או על שקיות … עזר לך? 👍 נועה גרפיקה חברה 22/05/2022 ב2:46 pm בחלון ה layers layer style באפשרות השניה יש אפשרות לעשות דברים דומים עשיתי משהו מהיר ועדין, אפשר לעשות יותר מזה הבלטה.jpg 95 KB קובץ תמונה - Click toצפיה Options העתקת קישור להורדה עזר לך? 👍 אלישבע חמד I פנטזיה גרפיקה חברה 23/05/2022 ב7:23 pm נועה, מה זה החלון הזה שכתבת? לא מצאתי אותו ב LAYERS את יכולה לפרט? עזר לך? 👍 רחל R Y כללי חברה 23/05/2022 ב7:30 pm אני לא גרפיקאית, אבל אני יודעת שאם לוחצים פעמיים על השכבה של הכיתוב נפתחת לך חלונית של עיצוב. האפשרות הראשונה והשנייה זה הבלטה, ואת יוכלה להמשיך לשחק באפשרויות הבאות… עזר לך? 👍 רחל R Y כללי חברה 23/05/2022 ב7:33 pm היי בדקתי את LAYERS, זאת אותה חלונית. פשוט קיצור דרך זה ללחוץ על השכבה פעמיים. עזר לך? 👍 אלישבע חמד I פנטזיה גרפיקה חברה 23/05/2022 ב8:14 pm אפקטים, בקיצור? עזר לך? 👍 מרפסת נוף גרפיקה חברה 23/05/2022 ב8:42 pm את המרקם הזה יהיה לך מסובך ליצור לבד ממליצה לך למצוא בפריפיק, יש שם המון עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו