עיצוב גרפי ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני 4 שעות איור, עריכה ועיצוב תמונות, דפוס, עימוד, שימוש ועזרה בתוכנות וכל מה שקשור לגרפיקאיות ועיצוב דיגיטלי ציבורי קהילה מובילה: Organized by תיאור הקהילה איור, עריכה ועיצוב תמונות, דפוס, עימוד, שימוש ועזרה בתוכנות וכל מה שקשור לגרפיקאיות ועיצוב דיגיטלי עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 2,728 תיק עבודות 911 השראות 13 שיתופים אחרונים מובילות בקהילה משרות לוגו עבורי – אשמח לחוות דעתכן!!! קדם ‹ Forums ‹ גרפיקה ‹ לוגו עבורי – אשמח לחוות דעתכן!!! עיצוב גרפי לוגו עבורי – אשמח לחוות דעתכן!!! פורסם ע"י odeliacohen גרפיקה on 05/05/2025 ב10:19 pm לכל הגרפיקאיות המקצועיות! סיימתי לא מזמן את לימודי הגרפיקה איך שאומרים עדיין “טרייה” ואני רוצה למתג את עצמי לצורך כך התחלתי בלוגו אשמח לשמוע את הארותיכן המחכימות! תודה מראש עזר לך? 👍 מירי memory הגיבה לפני 5 שעות, 30 דקות 2 חברות · 1 תגובה 1 תגובה מירי memory גרפיקה חברה 05/05/2025 ב10:31 pm 256 234 0 פעילה בקהילה עוד לא אושר בנטפרי… אבל אולי תספרי מה הבידול שלך, מה הייחודיות שלך. עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו