לוגו שדומה לai

קדם Forums גרפיקה לוגו שדומה לai

• אביטל בראל

צילום ומולטימדיה
    חברה
    17/08/2025 ב1:28 pm

אני לא ממש גרפיקאית, אבל בעיני –

הלוגו בשלושת הדוגמאות שלו – ממש יפה!

(אהבתי בעיקר את הימני ואת הלוגו שלמטה)

• אביגיל וינדיש

גרפיקה
    חברה
    17/08/2025 ב1:56 pm

גם לי היה מקרה כזה, שלחתי את הלקוח והחזרתי לו את הכסף,

מי שלא יודע להעריך עבודה לא יהיה לקוח שלי.

(אח”כ הוא התחנן שאסיים לו… מקווה שמצא מישהי אחרת… כי כבר לא היה לי חשק להמשיך..)

• שושי ו.

הייטק
    חברה
    17/08/2025 ב2:03 pm

מכירה בינה וביצועים שלה מקרוב

הלוגואים שלך מקסימים בעיני וממש לא נראים מהבינה

רואים שחשבת על כל דבר

ובאמת לא יודעת מה לומר לך בקשר אליו,

מעצבן 🙂

• שפרה

אומנות הבמה והפקות תוכן
    חברה
    17/08/2025 ב2:13 pm

זה נראה טוב.

מה אכפת לו מאיפה זה?

הוא יכול להסתדר בלעדייך???

• אתי רביוב

גרפיקה
    חברה
    19/08/2025 ב12:03 am

אולי השמאלי נראה טיפה

בעיה שלו

שיסתדר

אני אישית הייתי אומרת לו,

לך לבינה וצור מה שאתה רוצה

(כמובן אחרי שמסבירה את עצמי, כן?)

בהצלחה

נראה אותו אח”כ…

• שרה מור

גרפיקה
    חברה
    19/08/2025 ב9:34 am

וואוו, איזה תגובה קשה זו לקבל מלקוח במיוחד על עבודה שהשקעת בה.

אני אומנם עדיין בתחילת הדרך בתחום הלוגואים, אבל בכל זאת אתן לך את דעתי ובבקשה תקחי את זה כביקורת בונה. אבל כן יש משהו בתחושה שהלקוח מתאר (יש לי גם קצת ניסיון עם ai), בעיקר בגלל הרקע שמקיף את הסמלים (במיוחד בשמאלי שגם באופן כללי משהו בנראות שלו ניראה ai, וגם בתחתון) וגם בגלל שהלוגואים פחות מבדלים את עצמם ויזואלית. הלוגו הראשון הוא הכי מעניין בעיניי, הרעיון עם ה-N של נועם עובד חזק ויכול להפוך לסמל ייחודי אם תפתחי אותו עוד, ובגלל שהלוגו כולו בעברית הייתי משנה גם הסמל לאות בעברית. הייתי ממליצה לך להתמקד בכיוון הזה ואפילו לחשוב איך לשלב סמל בתוך השם עצמו. המון המון בהצלחה ואל תתני לאף אחד להוריד לך את המפרשים!

• שושי ו.

הייטק
    חברה
    19/08/2025 ב10:02 am

סליחה שאני מגיבה ככה אבל שרה מור די ניכר שאת מתחילה

במיוחד עם ההערה לשנות את הN לנ’ בעברית

• שרה מור

גרפיקה
      חברה
      19/08/2025 ב12:07 pm

אני חושבת שגם למי שחדש בתחום יש זווית הסתכלות שיכולה לתרום ולפתוח מחשבה. אבל אם הניסוח שלי לא היה לגמרי ברור- אז הכוונה שלי לא הייתה ‘להחליף את האות N’, אלא להציע כיוון של משחק טיפוגרפי- שימוש בסמל כחלק מהאות בתוך שם המותג ובמצב כזה דווקא שימוש באות עברית תהיה עדיפה מבחינת קריאות. כמובן שזה רק רעיון, סופו של דבר היא תחליט מה מתאים לה

• אביטל הלוי

מיתוג שיווק ופרסום
    חברה
    20/08/2025 ב11:05 am

שלום חנה,

זה בסדר לקבל תגובה כזו מלקוח. סך הכול הוא משלם ורוצה תגמול. (הביצוע שלך יפהיפה ולי לא היה נראה מבינה).
    בכל אופן – את כאן כדי לתת שירות, וזה בסדר שלקוח לא אוהב. תוצאה היא עניין של תהליך…
    (ולכן לא ממליצה לנפנף את הלקוח. לקוחות מערימים קשיים לעיתים ולנו האתגר להתעלות מעליהם ולתת שירות טוב. אולי לעשות שיחת בירור – למה הוא מתכוון?, לשאול אותו מה הכיוון שהיית רוצה? אולי יש לך דוגמאות שראית ואהבת? להדגיש לו כמובן שעיצוב הוא עולם! ואנחנו פה בתהליך עד לתוצאה שתהייה מקצועית מצד אחד ומאידך – מושלמת בעיניו.)

האם בפרזנטציה של הלוגו שלחת תהליך מלא?

האם הסברת כל לוגו למה הוא נבחר ומה היו השיקולים שלך?

הוספת הדמיות?

אני שואלת את זה בגלל שלעיתים התהליך המלא שנשלח ללקוח מחדיר להבנתו שהיה כאן חשיבה, השקעה ודאגה במקסימום לעסק שלו. ויכול להיות שללקוח לא אכפת באמת שהלוגו יהיה מ AI, אבל חשוב לו לראות שלקחנו ברצינות את העסק שלו. לכן אנחנו נתאמץ יותר ונשקיע בהנגשת התהליך (השראות, ערכי העסק, הדמיות ועוד) במצגת הצגת הלוגו ללקוח.

זוהי דעתי

בהצלחה רבה

• חנה כהן כהן

גרפיקה
    חברה
    20/08/2025 ב12:04 pm

תודה רבה לכל העונות …

כן שלחתי את הלוגו עם מצגת מסודרת והסבר מפורט על כל סמל ועל הצבעוניות ומטרת המיתוג …הלכתי הפעם על משהו יותר מרובע ואייקוני כי חשבתי שלתחום הזה זה יותר מתאים ומעביר מסר. אני מבינה שגם בבינה זה לוגואים יותר אייקונים ומלבנים ולכן תוהה אם יש מקום לכאלה לוגואים בעבודות ….לגבי הלקוח הסברתי לו שהכל היה מתוך חשיבה ללא הai ואם הוא מעוניין בסגנון אחר של לוגו בשמחה, אשמח ליותר מידע וכו’ . אבל הוא נעלם ולא חזר .

זה כן טיפה הוריד לי ונתן תחושה פחות טובה . אבל מבינה ובהחלט היה אפשר עוד לעבוד ולהבין זה הרי היה סקיצה ראשונה של כיוון והבנה .

תודה רבה לכל העונות כל דעה עזרה לי מאוד בהמשך ובהבנה שלי כמעצבת🙏

Log in to reply.

מעוניינת בפרסום

חשוב: לא כל פרסום מאושר, נא לפרט בדיוק במה מדובר

ניתן לפנות גם במייל ל: [email protected]

מה את מחפשת?

מילות מפתח פופולריות לפי תחומים

ניתן לחפש גם מילות מפתח , תפקידים וכישרון מיוחד שאינם מופיעים ברשימות - "נהגת", "ציור בחול" וכדומה.

דילוג לתוכן