עיצוב גרפי ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני שעה אחת איור, עריכה ועיצוב תמונות, דפוס, עימוד, שימוש ועזרה בתוכנות וכל מה שקשור לגרפיקאיות ועיצוב דיגיטלי ציבורי קהילה מובילות: Organized by תיאור הקהילה איור, עריכה ועיצוב תמונות, דפוס, עימוד, שימוש ועזרה בתוכנות וכל מה שקשור לגרפיקאיות ועיצוב דיגיטלי עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 2,816 תיק עבודות 942 השראות 13 שיתופים אחרונים מובילות בקהילה משרות לימודי גרפיקה קדם ‹ Forums ‹ גרפיקה ‹ לימודי גרפיקה עיצוב גרפי לימודי גרפיקה פורסם ע"י אלישבע למון כללי on 26/06/2025 ב4:51 pm שלום לכולן! אשמח להמלצות על מקום לימודי גרפיקה חובבני, עדיפות לקורסי קיץ או השתלמות. בירושלים. תודה! עזר לך? 👍 אלישבע למון הגיבה לפני 1 חודש, 1 שבוע 4 חברות · 4 תגובות 4 תגובות מרפסת נוף גרפיקה חברה 26/06/2025 ב5:48 pm אם מעניין אותך קורסים דיגיטלים ראיתי שי שלקרדיט קורסים מרתקים, לא מכירה מקרוב יש גם את סמארט גו שיש לה קורסים מעולים עזר לך? 👍 ברכי שפירא צילום ומולטימדיה חברה 26/06/2025 ב6:18 pm ממליצה לך על סמארט גו, קורסים תותחייםםםם https://smartgo.co.il/ref/12/ עזר לך? 👍 אודליה כהן גרפיקה חברה 27/06/2025 ב5:38 am יש גם את הקורסים של מוריה כהן מאסטרית! מחוללת פלאים!!!! עזר לך? 👍 אלישבע למון כללי חברה 27/06/2025 ב3:06 pm תודה על העזרה! אשמח להמלצה על קורס פרונטלי באזור ירושלים או מודיעין עילית. חשוב לי לימודים מסודרים וקבלת תעודה בסיום הקורס. עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו