שרה תרשי לי לחלוק עלייך🙂
בתור התחלה אסכים איתך שכן לימודים בתשלום זה יותר מסודר,
יותר מחייב, ואתה עם ליווי תיק עבודות וכו.
אבל זה ממש ממש תלוי באופי.
אני מכירה הייטיקיסטים, מעצבים גרפים, וצלמים
שלמדו הכל אוטודדיקטי מאפס.
יש ברשת המון המון המון סרטוני הדרכה מעולים בחינם!
כולל לפי סדר פרקים וכו, צריך לדעת לחפש את הדברים הנכונים
לאו דווקא מה שעולה כסף הוא הכי טוב.
ואם יש לך משמעת עצמאית התמדה ו 1% של כישרון זה בהחלט בהחלט אפשרי,
והמון אנשים עושים את זה,
פשוט לכתוב: (לי באופן אישי יותר נוח באנגלית
Graphic design for Photoshop beginners
How to Use Adobe Photoshop
ולשנות בהתאם ל: Illustrator InDesign
אבל “מהר” זה לא….
כמעט כמו כל דבר זה זמן התאמנות ושיפשוף.
מקווה שעזרתי בהצלחה!
לשואלות פה יש 3 תוכנות עיקריות לגרפיקאית, לא תמיד משתמשים בהכל משתנה
פוטשופ, אילוסטריטור, ואינדיזיין, כולם מבית adobe (חברה) מש
הסבר קטן:
Adobe Photoshop: Photoshop היא תוכנה רב-תכליתית המשמשת גרפיקאים לעריכת תמונות, מניפולציה של תמונות וציור דיגיטלי. הוא מציע מגוון רחב של כלים ותכונות לריטוש תמונות, יצירת קומפוזיציות מורכבות, התאמת צבעים והחלת אפקטים שונים. פוטושופ מאפשרת לגרפיקאים לשפר תצלומים, ליצור יצירות אמנות דיגיטליות ולעצב גרפיקה מושכת חזותית.
Adobe Illustrator: Illustrator הוא עורך גרפיקה וקטורית שנמצא בשימוש נרחב על ידי גרפיקאים ליצירת איורים ניתנים להרחבה, לוגואים, אייקונים ואלמנטים גרפיים אחרים. הוא מתמקד ביצירת תמונות באמצעות משוואות מתמטיות, ומאפשר מדרגיות בלתי מוגבלת מבלי לאבד איכות. Illustrator מספק שליטה מדויקת על צורות, קווים וצבעים, מה שהופך אותו לכלי מועדף ליצירת גרפיקה ועיצובים מבוססי וקטור.
Adobe InDesign: InDesign היא תוכנת הוצאה לאור שולחנית המשמשת גרפיקאים ליצירת פריסות עבור מדיה מודפסת ודיגיטלית. זה שימושי במיוחד לעיצוב מגזינים, חוברות, ספרים וקובצי PDF אינטראקטיביים. InDesign מציע כלי פריסה וכתיבה רבי עוצמה, המאפשרים לגרפיקאים לסדר טקסט, תמונות ואלמנטים חזותיים אחרים בתוך עמוד או מסמך. הוא מספק תכונות כמו דפי מאסטר, סגנונות ושילוב חלק עם יישומי Adobe Creative Cloud אחרים.
בהצלחה! (מחזיר אותי לימים שלימדתי גרפיקה חחחח)