עיצוב גרפי ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני 2 שעות איור, עריכה ועיצוב תמונות, דפוס, עימוד, שימוש ועזרה בתוכנות וכל מה שקשור לגרפיקאיות ועיצוב דיגיטלי ציבורי קהילה מובילה: Organized by תיאור הקהילה איור, עריכה ועיצוב תמונות, דפוס, עימוד, שימוש ועזרה בתוכנות וכל מה שקשור לגרפיקאיות ועיצוב דיגיטלי עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 2,512 תיק עבודות 873 תתי קהילות 1 השראות 13 שיתופים אחרונים מובילות בקהילה - בקרוב! משרות למישהי יש תמונה רגילה או ויקטורית (עדיף) של מפת ארץ ישראל? קדם ‹ Forums ‹ גרפיקה ‹ למישהי יש תמונה רגילה או ויקטורית (עדיף) של מפת ארץ ישראל? עיצוב גרפי למישהי יש תמונה רגילה או ויקטורית (עדיף) של מפת ארץ ישראל? פורסם ע"י רחלי ביר גרפיקה on 30/08/2021 ב1:24 pm תודה רבה מראש! עזר לך? 👍 נעמי בוקרה הגיבה לפני 3 שנים, 2 חודשים 2 חברות · 1 תגובה 1 תגובה נעמי בוקרה גרפיקה חברה 30/08/2021 ב2:45 pm https://www.freepik.com/free-photos-vectors/israel-map עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו