מה האתגרים שלכן, גרפיקאיות מתחילות?

קדם Forums גרפיקה מה האתגרים שלכן, גרפיקאיות מתחילות?

• מה האתגרים שלכן, גרפיקאיות מתחילות?

פורסם ע"י מעצבת בדיגיטל  בריאות תזונה והתעמלות on 09/11/2022 ב12:52 pm

שלו’ חברות

אני מעונינת ללמוד עיצוב גרפי

אבל רוצה לדעת לפני כן

מה האתגרים וההתמודדויות שיש למעצבות גרפיות

תודה רבה, יעזור לי מאוד לקבל החלטה מתוך הכרת כל הצדדים של עבודה כזאת

• 4 תגובות
  • אפרת דיין – טויטו

הייטק
    חברה
    10/11/2022 ב11:33 am

שבי בהצלחה!!

אני ארשום כמה שעולים לי, אבל בטוח יהיה פה לבנות מה להוסיף..

קודם כל, כמו בכל עבודה יש את העניין של צבירת ניסיון.

בתחום גרפיקה ועיצוב בדר”כ מתחילות כביצועיסטיות יותר, במחיר מינימום במשרד פרסום \ בית דפוס וכו… ואחכ משם מתקדמים.

התקופה הזו עלולה להיות מתישה. גם מבחינת משכורת וגם מבחינת לחץ על הראש, ועצם זה שאת לא פתוחה ליצירתיות כל כך.

דבר שני, עניין הרשת. בתור מעצבת את צריכה לקחת השראות, להוריד תוספים, סרטוני הדרכה וכו

אפשר עם נטפרי, והרבה מאד עושות את זה, אבל זה כן דבר שטיפה מגביל.

בקשר לרשת במקום העבודה – יכול מאד להיות שתצטרכי להיות עם מחשב פתוח. תלוי כמובן איפה תעבדי ועד כמה הבוס יהיה קשוב.

עלות חומרי גלם – במידה ואת עצמאית או משולב:

תהיה לך עלות של מחשב, אם תרצי משהו חזק – יעלה כמה אלפים טובים… (במיוחד אם את לומדת גם וידאו)

עלות פונטים – מידי פעם רוכשים חבילות ופונטים חדשים שיצאו מכל מיני חברות (שימוש פרוץ מביא קנס)

עלות תוכנות – תוכנות אדובי וכדו’… הן בתשלום, יש פרוצות בשוק, אבל שוב – סיכון.

עלות תוספים (באפטר למשל- שזה וידאו אבל כן נלמד במגמה) – תלוי מה התוסף ועד כמה תצטרכי הרחבות.

מקווה שעזרתי לפחות קצת

בהצלחה!😀

• חוי פלבינסקי

צילום ומולטימדיה
    חברה
    10/11/2022 ב11:47 am

צריך לקחת בחשבון איפה את רוצה לעבוד בעתיד.

בתור שכירה, מגיעים למשכורת נמוכה יחסית. וזה עבודה קשה ואינטנסיבית עם דד לייניים לוחצים. וכמו שכבר אמרו פה, אין מקום ליצירתיות, אלא נטו ביצוע.

אחרי שצוברים ניסיון, והופכים לעצמאיות, אפשר להרוויח יפה, הרעיונות הם בעיקר שלך, ואת נותנת ללקוח דד ליין… זה משתלם בפרט אם יש לך קהל לקוחות קבוע. אבל זה אומר להיות עצמאית. על כל המשתמע. לא לכל אחד זה מתאים…

זה אומר לדעת לדרוש את הכסף שמגיע לך בלי להתנצל ובלי להרגיש רע. זה אומר לנהל סדר יום, זה אומר לדעת לשווק את עצמך להשקיע בפרסום וכו’…

בהצלחה רבה!

• מעצבת בדיגיטל

בריאות תזונה והתעמלות
    חברה
    13/11/2022 ב12:55 pm

ממש תודה לכם

יש עוד דברים שחשוב לקחת בחשבון?

• אלישבע חמד I פנטזיה

גרפיקה
    חברה
    13/11/2022 ב1:36 pm

לא יודעת אם זה נקרא אתגר, אבל יש כאלו שזה עיקרון אצלם,שהילדים לא יתעסקו במחשב של האמא, אז צריך למצוא פתרונות כמו חדר עבודה או משרד מחוץ לבית….

יש את העני של בית- עבודה, כמו בכל עסק, שצריך לדעת לשים גבולות גם לעצמי וגם ללקוחות…

Log in to reply.

מעוניינת בפרסום

חשוב: לא כל פרסום מאושר, נא לפרט בדיוק במה מדובר

ניתן לפנות גם במייל ל: [email protected]

מה את מחפשת?

מילות מפתח פופולריות לפי תחומים

ניתן לחפש גם מילות מפתח , תפקידים וכישרון מיוחד שאינם מופיעים ברשימות - "נהגת", "ציור בחול" וכדומה.

דילוג לתוכן