עיצוב גרפי ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני שעה אחת איור, עריכה ועיצוב תמונות, דפוס, עימוד, שימוש ועזרה בתוכנות וכל מה שקשור לגרפיקאיות ועיצוב דיגיטלי ציבורי קהילה מובילות: Organized by תיאור הקהילה איור, עריכה ועיצוב תמונות, דפוס, עימוד, שימוש ועזרה בתוכנות וכל מה שקשור לגרפיקאיות ועיצוב דיגיטלי עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 2,822 תיק עבודות 942 השראות 13 שיתופים אחרונים מובילות בקהילה משרות מה זה אומר ומה אפשר לעשות? קדם ‹ Forums ‹ גרפיקה ‹ מה זה אומר ומה אפשר לעשות? עיצוב גרפי מה זה אומר ומה אפשר לעשות? פורסם ע"י רחל קורפו צילום ומולטימדיה on 28/09/2022 ב6:00 pm חברות יקרות! אשמח אם תוכלו לעזור… זה קורה לי כל שיני וחמישי, הפוטושופ נתקע לי באמצע העבודה לא נותן לבצע פעולות וזה מה שהוא אומר: לא יכול היה להשלים את פקודת ההזזה מכיוון שדיסק ה-SCRATCH מלא מצרפת תמונה מישהי יודעת מה צריך לעשות עם זה? כבר רוקנתי מה שיכולתי מהמחשב אשמח מאד לשמוע תודה! עזר לך? 👍 UP ליין הגיבה לפני 2 שנים, 10 חודשים 4 חברות · 3 תגובות 3 תגובות שירה ג גרפיקה חברה 28/09/2022 ב6:04 pm המחשב שלך ע-מ-ו-ס את צריכה להתחיל לפנות אותו, ואז פוטושופ יסכים לעבוד לך…. פשוט, זה כבד לו בהצלחה עזר לך? 👍 מ רובין גרפיקה חברה 28/09/2022 ב6:38 pm הפתרון שאני כותבת לך מיועד למחשב שיש בו עוד כוננים תלחצי על edit- preferences- scratch discs ושם תעשי V ליד כל הכוננים מצורף צילום מסך ההסבר של זה, זה שהתוכנה תוך כדי עבודה צריכה יותר כח, ולכונן C שלך אין מספיק כח לתת לו וכשיש לך עוד כוננים את אומרת לו שיעזר גם בכוננים הנוספים בהצלחה😁 עזר לך? 👍 UP ליין גרפיקה חברה 28/09/2022 ב10:19 pm וואו עזרת לי בדרך אגב… עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו