עיצוב גרפי ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני שעה אחת איור, עריכה ועיצוב תמונות, דפוס, עימוד, שימוש ועזרה בתוכנות וכל מה שקשור לגרפיקאיות ועיצוב דיגיטלי ציבורי קהילה מובילות: Organized by תיאור הקהילה איור, עריכה ועיצוב תמונות, דפוס, עימוד, שימוש ועזרה בתוכנות וכל מה שקשור לגרפיקאיות ועיצוב דיגיטלי עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 2,850 תיק עבודות 936 השראות 13 שיתופים אחרונים מובילות בקהילה משרות מודעה נחמדת שעיצבתי לחברה שלי קדם ‹ Forums ‹ גרפיקה ‹ מודעה נחמדת שעיצבתי לחברה שלי Tagged: זולה, מוזיקה, מתחילה, פסנתר, פרסומת עיצוב גרפי מודעה נחמדת שעיצבתי לחברה שלי פורסם ע"י מירי שפירו מיתוג שיווק ופרסום on 10/09/2025 ב8:41 pm עיצבתי לחברה שלי מודעה ואשמח מאוד לשמוע את דעתכן… אני מתחילה, רק עכשיו סיימתי לימודים אז אנא.. תהיו רגישות איתי:))) אשמח מאוד מאוד לכל תגובה, הערה והארה, מחמאה.. עזר לך? 👍 שרה מור הגיבה לפני 1 שעה, 55 דקות 5 חברות · 5 תגובות זולהמוזיקהמתחילהפסנתרפרסומת 5 תגובות אוריה קדוש מיתוג שיווק ופרסום חברה 10/09/2025 ב8:56 pm איזה יופיייייימקסים! עזר לך? 👍 רבקי וייס צילום ומולטימדיה חברה 10/09/2025 ב9:15 pm מהמם, יכולה לשלוח לי תיק עבודות ומחירון למיל? r.l3217796 @ עזר לך? 👍 lizi כללי חברה 10/09/2025 ב9:26 pm וואו איזה יפה ומושך! כיף לחברה שלך…. את אלופה! עזר לך? 👍 מירי שפירו מיתוג שיווק ופרסום חברה 10/09/2025 ב9:51 pm תודה רבה לכל הבנות המהממות שהגיבו והחמיאו.. מעריכה מאוד! עזר לך? 👍 שרה מור גרפיקה חברה 10/09/2025 ב10:03 pm ניראה מדהיםםם!!!! עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו