עיצוב גרפי ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני 14 שעות איור, עריכה ועיצוב תמונות, דפוס, עימוד, שימוש ועזרה בתוכנות וכל מה שקשור לגרפיקאיות ועיצוב דיגיטלי ציבורי קהילה מובילה: Organized by תיאור הקהילה איור, עריכה ועיצוב תמונות, דפוס, עימוד, שימוש ועזרה בתוכנות וכל מה שקשור לגרפיקאיות ועיצוב דיגיטלי עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 2,544 תיק עבודות 893 תתי קהילות 1 השראות 13 שיתופים אחרונים מובילות בקהילה - בקרוב! משרות מוקאפ לכרטיס ביקור עם לכה סלקטיבית קדם ‹ Forums ‹ גרפיקה ‹ מוקאפ לכרטיס ביקור עם לכה סלקטיבית עיצוב גרפי מוקאפ לכרטיס ביקור עם לכה סלקטיבית פורסם ע"י שרה פיליפס גרפיקה on 19/07/2021 ב5:19 pm איפה אפשר למצוא? או איך עושים לבד בפוטושופ? עזר לך? 👍 תמר טאוב הגיבה לפני 3 שנים, 4 חודשים 3 חברות · 2 תגובות 2 תגובות נעמי בוקרה גרפיקה חברה 19/07/2021 ב7:34 pm תנסי בפוטושופ אפקט “בוול אנד בילוו” (אפקט הבלטה) אח”כ בסרגל ה”פיל” (מתחת לאופסיטי) תעשי 0. תראי מה זה נותן. עזר לך? 👍 תמר טאוב גרפיקה חברה 20/07/2021 ב7:02 pm תקפצי לבקר ב”פריפיק” יש להם המממממממממממון מוקאפים (: לאחרונה חפשתי איזה מוקאפ ונדהמתי לכמות המוקאפים שיש להם! לכל דבר מכל כיוון אפשרי… כל מני דברים שלא חשבתי עליהם… ממש מדהים! תכתבי באנגלית: מוקאפ לכרטיס ביקור ותראי מה הוא נותן לך… עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו