עיצוב גרפי ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני 38 דקות איור, עריכה ועיצוב תמונות, דפוס, עימוד, שימוש ועזרה בתוכנות וכל מה שקשור לגרפיקאיות ועיצוב דיגיטלי ציבורי קהילה מובילה: Organized by תיאור הקהילה איור, עריכה ועיצוב תמונות, דפוס, עימוד, שימוש ועזרה בתוכנות וכל מה שקשור לגרפיקאיות ועיצוב דיגיטלי עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 2,516 תיק עבודות 884 תתי קהילות 1 השראות 13 שיתופים אחרונים מובילות בקהילה - בקרוב! משרות מחפשת גרפיקאית מתחילה לעיצוב לוגו קדם ‹ Forums ‹ גרפיקה ‹ מחפשת גרפיקאית מתחילה לעיצוב לוגו עיצוב גרפי מחפשת גרפיקאית מתחילה לעיצוב לוגו פורסם ע"י מלי גרינבוים מעצבת אלבומים דיגיטליים צילום ומולטימדיה on 21/08/2021 ב8:50 pm שלום מחפשת גרפיקאית מתחילה לעיצוב לוגו מחדש שתעשה זאת כסטאז’ במחיר סביר תודה מלי [email protected] עזר לך? 👍 הילה איבגי הגיבה לפני 3 שנים, 2 חודשים 10 חברות · 9 תגובות 9 תגובות לאה רביץ גרפיקה חברה 21/08/2021 ב9:50 pm את רוצה דחוף? אם לא אני מורה ובעז”ה בסביבות חנוכה הבנות מתחילות פרויקט לתמת אנחנו מחפשות בד”כ בזמן הזה לקוחות לעשות להן מיתוג בחינם או בזול מאוד תלוי מה זה עזר לך? 👍 שרה גליקסברג גרפיקה חברה 22/08/2021 ב9:13 am אני פנויה כרגע. יכולה לפנות אלי במייל… [email protected] עזר לך? 👍 ת י גרפיקה חברה 22/08/2021 ב10:58 am את יכולה לפנות אלי במייל [email protected] עזר לך? 👍 חני אוחיון חשבונאות ויעוץ מס חברה 22/08/2021 ב11:26 am ממליצה מאוד על נורית כהן עשתה לנו לוגו מהמם במחיר ממש זול את יכולה לראות את הפרטים שלה פה בקדם עזר לך? 👍 רבקה גרפיקה חברה 22/08/2021 ב12:05 pm את יכולה לפנות אלי במייל [email protected] עזר לך? 👍 טובה פרנקל גרפיקה חברה 22/08/2021 ב12:53 pm הי מלי, עיקר ההתמחות שלי זה עיצוב לוגואים, אשמח לתת לך את שירותי ולשלוח לך דוגמאות שעשיתי. [email protected] טובה פרנקל עזר לך? 👍 מיכל גוילי גרפיקה חברה 22/08/2021 ב6:38 pm היי אני מתחילה באמצע לימודים בפרוג אפשר לפנות אלי [email protected] עזר לך? 👍 מוריה נפתלי צילום ומולטימדיה חברה 23/08/2021 ב10:30 am היי אומנם אני לא מתחיל אבל יש לי מחירים ממש טובים כמו של מתחילתוכלי ליצור איתי קשר[email protected] עזר לך? 👍 הילה איבגי גרפיקה חברה 24/08/2021 ב2:39 am הי אני סיימתי עכשיו לימודים ויצא לי לעשות כבר די הרבה לוגואים ברוך השם אז אם את מעוניינת את יכולה לפנות אלי למייל [email protected] עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו