עיצוב גרפי ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני 4 שעות איור, עריכה ועיצוב תמונות, דפוס, עימוד, שימוש ועזרה בתוכנות וכל מה שקשור לגרפיקאיות ועיצוב דיגיטלי ציבורי קהילה מובילה: Organized by תיאור הקהילה איור, עריכה ועיצוב תמונות, דפוס, עימוד, שימוש ועזרה בתוכנות וכל מה שקשור לגרפיקאיות ועיצוב דיגיטלי עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 2,544 תיק עבודות 893 תתי קהילות 1 השראות 13 שיתופים אחרונים מובילות בקהילה - בקרוב! משרות מישהי יכולה להסביר לי איך מוסיפים חתימת מייל? קדם ‹ Forums ‹ גרפיקה ‹ מישהי יכולה להסביר לי איך מוסיפים חתימת מייל? עיצוב גרפי מישהי יכולה להסביר לי איך מוסיפים חתימת מייל? פורסם ע"י ציפי שפרנוביץ מיתוג שיווק ופרסום on 05/11/2024 ב10:38 pm אני מנסה בהגדרות אישי אבל משום מה החתימה מסרבת לעלות… תודה! עזר לך? 👍 חיה כ הגיבה לפני 2 שבועות, 2 ימים 4 חברות · 3 תגובות 3 תגובות סטמפל עיצוב שמשאיר חותמת גרפיקה חברה 06/11/2024 ב10:48 am היא לא עולה? או שאחרי שאת מעחה את לא רואה? כשאת מעלה חתימה יש שם הגדרות גודל, לפעמים זה מוגדר בהגדרות שזה גדול, ואז את צריכה לשנות את הגודל לקטן/ בינוני עזר לך? 👍 פצצת אנרגיות (כבי) כללי חברה 06/11/2024 ב11:11 am אם היא לא עולה יכול להיות שעשית העתק הדבק ולא לחצת על ציור של תמונה שיש מתחת הטבלה שכותבים את החתימה מקווה שעזרתי בהצלחה : ) עזר לך? 👍 חיה כ חשבונאות ויעוץ מס חברה 06/11/2024 ב11:44 am חתימה אוטומטית: תלכי בהגדרות ללשונית כללי ובהגדרות חתימה למטה תבחרי בברירות מחדל לחתימה את החתימה שיצרת ברשימה הנפתחת. אופציה נוספת ידנית: בכל מייל שאת פותחת בכלים למטה ישנה אפשרות לבחירת החתימה שאת רוצה להוסיף (אם יש לך כמה חתימות). בהצלחה עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו