עיצוב גרפי ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני 9 שעות איור, עריכה ועיצוב תמונות, דפוס, עימוד, שימוש ועזרה בתוכנות וכל מה שקשור לגרפיקאיות ועיצוב דיגיטלי ציבורי קהילה מובילות: Organized by תיאור הקהילה איור, עריכה ועיצוב תמונות, דפוס, עימוד, שימוש ועזרה בתוכנות וכל מה שקשור לגרפיקאיות ועיצוב דיגיטלי עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 2,793 תיק עבודות 940 השראות 13 משרות שיתופים אחרונים מובילות בקהילה מנוי קדם ‹ Forums ‹ גרפיקה ‹ מנוי עיצוב גרפי מנוי פורסם ע"י הדסה אלשטיין גרפיקה on 05/04/2022 ב8:53 am למישי יש אולי מנוי לשטרסטוק? עזר לך? 👍 עורכת דין אסתי וייסלר-בהגן הגיבה לפני 3 שנים, 3 חודשים 4 חברות · 4 תגובות 4 תגובות סטודיו הליום מיתוג שיווק ופרסום חברה 05/04/2022 ב9:46 am מי ביררה קצת על הנושא? מי יוןדעת כמה עולה מנוי לשטרסטוק מה המחירים? מי שתוכל להציף מידע תודה מראש עזר לך? 👍 סטודיו הליום מיתוג שיווק ופרסום חברה 05/04/2022 ב9:47 am מאד יעזור לי עזר לך? 👍 נועה גרפיקה חברה 06/04/2022 ב1:18 pm מצרפת מייל של משהי שיש לה מנוי בשאטרסטוק וניתן לקנות דרכה, שולחים לה מייל והיא מחזירה מייל עם כל ההסברים אייך וכמה תמונות ניתן לקנות מחירים וכו- מאד פשוט לקנות אצלה והיא שולחת זריז את התמונה הרצויה, בהצלחה [email protected] עזר לך? 👍 עורכת דין אסתי וייסלר-בהגן כללי חברה 07/04/2022 ב9:54 am זהירותתתתתתתת איני בטוחה שמותר לה למכור כעורכת דין לזכויות יוצרים יכולה לומר שממקרים שהגיעו אלי היה אסור לרכוש בצורה כזו. עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו