עיצוב גרפי ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני 13 שעות איור, עריכה ועיצוב תמונות, דפוס, עימוד, שימוש ועזרה בתוכנות וכל מה שקשור לגרפיקאיות ועיצוב דיגיטלי ציבורי קהילה מובילות: Organized by תיאור הקהילה איור, עריכה ועיצוב תמונות, דפוס, עימוד, שימוש ועזרה בתוכנות וכל מה שקשור לגרפיקאיות ועיצוב דיגיטלי עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 2,793 תיק עבודות 940 השראות 13 שיתופים אחרונים מובילות בקהילה משרות מנסה לפתוח קובץ פרימייר שערכתי במחשב אחר ולא נפתח קדם ‹ Forums ‹ גרפיקה ‹ מנסה לפתוח קובץ פרימייר שערכתי במחשב אחר ולא נפתח עיצוב גרפי מנסה לפתוח קובץ פרימייר שערכתי במחשב אחר ולא נפתח פורסם ע"י הדסה בלוי סטודיו הדסים גרפיקה on 01/03/2022 ב4:58 pm מנסה לפתוח קובץ פרימייר שערכתי במחשב אחר ולא נפתח עולה החלונית הזו מישהיא יודעת מה עלי לעשות יש לי את המחשב הקודם אני יכולה לפתוח את זה שם איך עלי לסגור את זה שיפתח במחשב אחר אשמח לכל עזרה! עזר לך? 👍 Rivki הגיבה לפני 3 שנים, 4 חודשים 2 חברות · 1 תגובה 1 תגובה Rivki גרפיקה חברה 02/03/2022 ב3:05 pm לא יודעת אם הסתדרת, אבל ההודעה הזאת מראה שהתוכנה קרסה.. תסגרי ותפתחי שוב עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו