עיצוב גרפי ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני שעה אחת איור, עריכה ועיצוב תמונות, דפוס, עימוד, שימוש ועזרה בתוכנות וכל מה שקשור לגרפיקאיות ועיצוב דיגיטלי ציבורי קהילה מובילה: Organized by תיאור הקהילה איור, עריכה ועיצוב תמונות, דפוס, עימוד, שימוש ועזרה בתוכנות וכל מה שקשור לגרפיקאיות ועיצוב דיגיטלי עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 2,492 תיק עבודות 873 תתי קהילות 1 השראות 13 שיתופים אחרונים מובילות בקהילה - בקרוב! משרות מסך מחשב מומלץ קדם ‹ Forums ‹ גרפיקה ‹ מסך מחשב מומלץ Tagged: הדמיות, מסך מחשב מקצועי, תלת מימד עיצוב גרפי מסך מחשב מומלץ פורסם ע"י Amethyst חיה פרנקל כללי on 13/12/2022 ב2:03 pm שלום לכולןאני רוצה לקנות מסך חדש .מה מומלץ עבור תוכנות תלת מימד והדמיות?גם מבחינת גודל וגם מבחינת רזולוציה וצבעים?תודה עזר לך? 👍 Amethyst חיה פרנקל הגיבה לפני 1 שנה, 10 חודשים 1 חברה · 1 תגובה הדמיותמסך מחשב מקצועיתלת מימד 1 תגובה Amethyst חיה פרנקל כללי חברה 14/12/2022 ב11:50 pm מקפיצה מוסיפה שאלה לגבי מסך שטוח או קעור? עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו